Με ψηλά το κεφάλι...

23:46 9/4/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE - ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ - Επαναληπτικός

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 3-2 (0-3)

ΓΗΠΕΔΟ: Türk Telekom Arena

Εξαιρετικό ματς έγινε στην Κωνσταντινούπολη όπου η Γαλατά έκανε τεράστια προσπάθεια απέναντι στη Ρεάλ επικρατώντας τελικά με 3-2 και αποχαιρέτισε με το κεφάλι ψηλά το Champions League.

Οι Μαδριλένοι δεν άφησαν τους Τούρκους να πάρουν ανάσα. Μόλις στο 3ο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Ντι Μαρία να μην σκοράρει προ κενής εστίας και επτά λεπτά μετά άνοιξαν το σκορ με κοντινό πλασέ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Στο 26' ο Ντι Μαρία βγήκε απέναντι από τον Μουσλέρα αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Η Γαλατά είχε την πρώτη της ευκαιρία στο 38' όταν ο Σνάιντερ έκανε το σουτ του και Ντιέγκο Λόπεθ έδιωξε.

Η Ρεάλ μπήκε καλά και στην επανάληψη και στο 56' απείλησε με τον Ρονάλντο όμως στο επόμενο λεπτό η Γαλατά ισοφάρισε με ένα εκπληκτικό σουτ του Εμπουέ. Στο 61' ο Σνάιντερ σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του όταν δεν κατάφερε να πλασάρει τον Λόπεθ ενώ πέντε λεπτά μετά ο Ντρογκμπά σούταρε μόλις άουτ. Τελικά η τουρκική πίεση απέδωσε καρπούς στο 71' όταν ο Σνάιντερ σημάδεψε σωστά αυτή τη φορά και έδωσε προβάδισμα στη Γαλατά. Οι παίκτες του Μουρίνιο τα είχαν χαμένα και άμεσα (72') ήρθε και το 3-1 με ένα μαγικό γκολ του Ντρογκμπά με τακουνάκι. Ο επιθετικός της Γαλατά σκόραρε και στο 81' αλλά από θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε. Η Ρεάλ έμεινε με δέκα στο 90' όταν αποβλήθηκε ο Αρμπελόα όμως στις καθυστερήσεις κατάφερε να μειώσει με τον Ρονάλντο στο τελικό 3-2.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Γκοκχαν Ζαν, Καγιά, Ριέρα, Εμπουέ (80'Ελμάντερ), Σελτσούκ Ινάν, Φελίπε Μέλο, Χαμίτ Αλτιντόπ (46'Αμπαράτ), Σνάιντερ, Ουμούτ Μπουλούτ (63'Σαρίογλου), Ντρογκμπά.

ΡΕΑΛ Μ.: Ντιέγκο Λόπεθ, Πέπε, Βαράν, Κοεντράο, Εσιέν (30'Αρμπελόα), Κεντίρα, Οζίλ (82'Αλμπιόλ), Ρονάλντο, Μόντριτς, Ντι Μαρία, Ιγκουαΐν (74΄Μπενζεμά).

Keywords
Τυχαία Θέματα