Με Πόλυ και ''Τίγρη''

10:02 8/3/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Ως μοναδική λύση για την ΑΕΚ θεωρούν πολλοί τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ένας εξ αυτών είναι ο Πόλυς Χατζηϊωάννου όπως τόνισε στην ORIGINAL μέσω επιστολής του χθες και η εφημερίδα στέκεται στη σκέψη του Χατζηϊωάννου: "Εγώ τελείωσα και μόνο ελπίδα είναι ο Μελισσανίδης", είπε στην ORIGINAL". Επιπλέον η εφημερίδα γράφει για τον Μανόλο Χιμένεθ και το γεγονός ότι προσέφυγε στην FIFA:

"...Σε τρεις δόσεις ήταν να πληρωθεί ο Χιμένεθ και μόνο τα δεδουλευμένα του. Η πρώτη δόση καταβλήθηκε κανονικά με την καταληκτική ημερομηνία για την καταβολή της δεύτερης να είναι η 30ή Οκτωβρίου. Από τότε ο Ισπανός και οι συνεργάτες του άκουγαν μόνο υποσχέσεις, με τον Αδαμίδη μάλιστα να δεσμεύεται πριν από τα Χριστούγεννα πως τόσο ο Χιμένεθ όσο και οι συνεργάτες του θα λάμβαναν όχι μόνο τη δεύτερη αλλά και την τρίτη και τελευταία δόση (το ποσό άγγιζε τότε συνολικά τις 250.000 ευρώ περίπου) που θα έπρεπε κανονικά να έχει πληρωθεί στις 15 Δεκεμβρίου. Μια δέσμευση που δεν τηρήθηκε ποτέ, με τους Ισπανούς να προσφεύγουν στη FIFA μετά από τρεις μήνες, βάζοντας την ΑΕΚ σε νέους μπελάδες, καθώς διεκδικούν βάσει... πέναλτι τα διπλά λεφτά". Παράλληλα τονίζεται ότι ο Ανδρέας Δημητρέλος ετοιμάζει συναντήσεις με τους Παππά και Νικολαϊδη.

SPORTDAY

Την πρόθεσή του να μη γυρίσει στην ΑΕΚ τόνισε και χθες ο Πόλυς Χατζηϊωάννου με την εφημερίδα να γράφει: "Η νέα άρνηση του Χατζηϊωάννου να μπει στην ομάδα Μελισσανίδη και η απάντηση της ORIGINAL για τον χρόνο που τελειώνει. Το βάρος έχει πέσει αποκλειστικά στον Νοτιά. Ο Ανδρέας Δημητρέλος πιστεύει ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γνωρίζει τι θα πράξει ο Νίκος Νοτιάς, δηλαδή, εάν θα βάλει χρήματα και πόσα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ εξετάζει και πάλι όλα τα οικονομικά δεδομένα προκειμένου να έχει μια σαφή εικόνα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα άρα και για το πόσα χρήματα χρειάζονται έτσι ώστε να λυθούν τα προβλήματα που φέρνουν σε κίνδυνο αρχικά τη συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στη συνέχεια τη βιωσιμότητα της ομάδας.

Η πρόθεση του να μην καλύψει μόνος του στο οικονομικό βάρος της εξυγίανσης δίνει μεγάλες πιθανότητες να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Μελισσανίδη". Επίσης η SD γράφει πως η ΑΕΚ πήρε εισιτήρια για το ντέρμπι, αλλά δεν... "καθάρισε με την εφορία".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι το κεντρικό θέμα της εφημερίδας και σήμερα η οποία γράφει: "Ο "Τίγρης" εφιάλτης τους! Ύποπτα κέντρα υπονομεύουν ακατάπαυστα την πρωτοβουλία Μελισσανίδη για την αναγέννηση της ΑΕΚ. Αγκαλιά με "κοκκινοπράσινους" αυτοί που την οδήγησαν στην καταστροφή, σαμποτάρουν και πάλι τη μοναδική ελπίδα της. Τους χαλάει τη... μανέστρα γιατί αν μπει θα βλέπουν την ΑΕΚ με... τηλεσκόπιο. Αυτή τη φορά όμως ήρθε για να μείνει. Αργά ή γρήγορα θα μπει μέσα και τότε... μαύρο φίδι που τους έφαγε", γράφει η εφημερίδα και συνεχίζει: "Επιμένει στον αρνητικό του ρόλο ο Χατζηϊωάννου. Μεγάλα ερωτήματα πλέον για το ποιόν τους σκοπούς εξυπηρετεί. Προβοκάρει τον Μελισσανίδη καλώντ

Keywords
Τυχαία Θέματα