Με όπλο το μπλοκ,,,

01:11 24/2/2013 - Πηγή: AEK365

Με όπλο το μπλοκ και το σερβίς, πρωταγωνιστή τον Λιάσκο και τον Παγιάν σε επίθεση αλλά και σε άμυνα ο Μίλωνας έκανε ίσως την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν και νίκησε τον Ηρακλή 3-1. Ο αγώνας έχει ιστορική σημασία καθώς είναι η πρώτη νίκη του Μίλωνα επί του Ηρακλή στα τελευταία 15 χρόνια στην Volleyleague. Είναι

επίσης η 4η νίκη του Μίλωνα στο πρωτάθλημα αλλά μόλις το πρώτο του τρίποντο που του διατηρεί «ζωντανές» τις «μαθηματικές» ελπίδες για να αποφύγει την τελευταία θέση που οδηγεί απ΄ευθείας στην Α2 ανδρών καθώς μείωσε στους 5 τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό που όμως έχει έναν αγώνα λιγότερο. Ο Ηρακλής γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα με 3-0 και την 12η συνολικά και έμεινε καθηλωμένος στην 10η θέση της βαθμολογίας περιμένοντας πλέον με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Κηφισιά.

Ο αγώνας ήταν νευρικός με τις δύο ομάδες να κάνουν αγώνα για να κρατήσουν την υποδοχή τους σε ποιοτικά επίπεδα. Ο Μίλωνας ήταν πιο ψύχραιμος και παρότι έχασε το 1ο σετ κατάφερε σταδιακά να επιβάλει τον ρυθμό του χάρις το αποτελεσματικό μπλοκ. Ο Λιάσκος μοίρασε άψογα το παιχνίδι δημιουργώντας πολλά ρήγματα στον Ηρακλή που έδειξε κόπωση μετά το 1ο σετ.

Στο 4ο σετ έπαθε διάστρεμμα ο Ζαπάτα και αποχώρησε. Η είσοδος του Πανούσου στον αγώνα έκανε τη διαφορά καθώς πήγε στο σερβίς και εκτόξευσε την διαφορά που έδωσε και τη νίκη στον Μίλωνα. Ο Ηρακλής δε μπόρεσε να ισορροπήσει με την υποδοχή του και ο Τζιουμάκας ήταν απελπιστικά μόνος στην επίθεση.


Τα σετ: 3-1 (19-25, 25-20, 25-18, 25-18)

ΜΙΛΩΝ (Ντόζης): Λιάσκος, Βασιλάκος, Παγιάν, Ζαπάτα, Κούλας, Μουρούτης / Δαρίδης(λ), Καρανικολαου, Πανούσος, Πολυχρονιάδη (λ).
ΗΡΑΚΛΗΣ (Κραβαρικ): Νοβοσέλατς, Χατζηπαραδείσης, Ανδρεάδης, Εφραιμίδης, Τζιουμάκας, Κολτσιακης / Κουζούνης (λ), Κυπριανός, Σταυρακάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα