Με «όπλο» την έδρα

17:15 11/12/2011 - Πηγή: AEK365

Νίκη η οποία δίνει την δυνατότητα στον Αστέρα να ελπίζει ακόμα περισσότερο σε κάτι καλύτερο ενόψει συνέχειας ήταν εκείνη κόντρα στον Άρη με 1-0. Οι «αρκάδες» φαίνεται να εκμεταλλεύονται στο έπακρο την έδρα τους και μετά τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ο Άρης γίνεται το επόμενο «θύμα». Ο Σάκης Τσιώλης απέναντι στη πρώην του ομάδα κατάφερε να αποσπάσει τους τρεις βαθμούς και πλέον η ψυχολογία

στην ομάδα, ενόψει συνέχειας, ανεβαίνει. Συνεχίζει να προβληματίζει ο Άρης με τις εκτός έδρα εμφανίσεις έχοντας μόλις μια νίκη.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Τα πρώτα λεπτά ανήκουν στον Άρη αφού η ομάδα του Μίχαλ Πρόμπιερζ ήταν εκείνη που ήλεγχε το παιχνίδι και πίεζε τον αντίπαλο. Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν καλός χωρίς όμως οι δύο ομάδες να έχουν ουσιαστικές ευκαιρίες. Οι «Αρκάδες» διαμαρτύρονται στο 8', σωστά, για πέναλτι που έγινε πάνω στον Ροτζέριο Μάρτινς από τον Παπαστεριανό με τον Θάνο ωστόσο να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ο Αστέρας ήταν εκείνος που κατάφερε να πανηγυρίσει το γκολ αφού στο 31' η ωραία σέντρα του Μπρέσκα βρήκε τον Ουσέρο ο οποίος με κεφαλιά «ψαράκι» άνοιξε το σκορ. Ο Άρης προσπάθησε να απαντήσει άμεσα αλλά το σουτ του Ούμπιδες, στο 32', από πλάγια θέση αποκρούστηκε από τον Χακόμπο. Το πρώτο μέρος έληξε με την ομάδα του Σάκη Τσιώλη να προηγείται.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Τα υπόλοιπα 45 λεπτά κύλισαν με τον ίδιο ρυθμό, ο Αστέρας περίμενε και «χτυπούσε» στη κόντρα τον Άρη. Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ έκανε αλλαγές πριν την έναρξη του δευτέρου μέρους ωστόσο δεν απέδωσαν καρπούς. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν εκείνη που είχε την κλασική ευκαιρία αφού ο Μπρέσκα βρέθηκε απέναντι από τον Βελλίδη αλλά δεν κατάφερε να τον κερδίσει. Μεγάλη νίκη των «Αρκάδων» οι οποίοι παίρνουν βαθμολογική ανάσα και πλέον ελπίζουν σε κάτι καλύτερο. Συνεχίζει να προβληματίζει ο Άρης όταν αγωνίζεται εκτός έδρας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ(Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Πουλίδο, Πιπίνης, Κωστούλας, Χουανίτο, Τσαμπούρης, Χούλι (67' Φορμίκα), Ουσέρο, Μπρέσκα (80' Άλβαρεζ), Μάρτινς (46' Αρσενίεβιτς), Περόνε

ΑΡΗΣ( Μίχαλ Πρόμπιερζ): Βελλίδης, Σανκαρέ (57'Λαζαρίδης), Ντίκο, Παπαστεριανός (46' Νέτο), Μίσελ, Τόχα, Ούμπιδες, Φατί, Σολτάνι, Γιαννιώτας (46' Ιάκομπ), Τσέζαρεκ.

Διαιτητής: Θάνος

Βοηθοί: Μπιτσίδης, Φραγκιαδάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα