Με Ντνίπρο ο Ολυμπιακός

14:25 15/12/2014 - Πηγή: AEK365

Τη Ντνίπρο από την Ουκρανία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη φάση των "32" του Europa League όπως προέκυψε από τη κλήρωση που έγινε στη Νιόν με την ομάδα του Πειραιά να στέκεται τυχερή καθώς απέφυγε αντιπάλους όπως η Βόλφσμπουργκ, η Βιγιαρεάλ, η Ρόμα και η Τότεναμ.
Το πρώτο παιχνίδι στην Ουκρανία στις 19

Φεβρουαρίου και η ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Προπονητής της ομάδας είναι ο Ουκρανός Μίρον Μάρκεβιτς και μεγαλύτερο όνομά της είναι ο αρχηγός της, Ρουσλάν Ρόταν. Στα play offs του Europa League απέκλεισε τη Χάιντουκ Σπλιτ με 2-1 στην Ουκρανία και 0-0 στην Κροατία. Στη φάση των ομίλων τερμάτισε δεύτερη, πίσω από την Ίντερ, με 7 βαθμούς, με δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Έχασε στην έδρα της από Ίντερ και Καραμπάγκ (0-1), αλλά νίκησε τη Σεντ Ετιέν στην τελευταία αγωνιστική εξασφαλίζοντας την πρόκριση (1-0). Εκτός έδρας είχε μία ήττα στην Ιταλία (2-1), μία ισοπαλία στη Γαλλία (0-0) και μια νίκη στο Αζερμπαϊτζάν (1-2).
Στο τρέχον ουκρανικό πρωτάθλημα η Ντνίπρο είναι τρίτη με 28 βαθμούς (36 έχει η Ντιναμό Κιέβου και 31 η Σαχτάρ Ντόνετσκ) με οκτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Πάντως μέχρι να παίξει με τον Ολυμπιακό δεν έχει άλλες υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, το οποίο έχει διακοπεί μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου λόγω της βαρυχειμωνιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα