Με Ντι Μαρία η Ρεάλ

17:22 3/4/2012 - Πηγή: AEK365

Χαμόγελα στην Ρεάλ Μαδρίτης για τον Άνχελ Ντι Μαρία ο οποίος έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς και ο Ζοσέ Μουρίνιο μπορεί να τον υπολογίζει για την δύσκολη συνέχεια. Μάλιστα ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναμένεται να αγωνιστεί για πάνω από δέκα λεπτά την Τετάρτη στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΑΠΟΕΛ.

«Αυτός είναι ένα σημαντικός παίκτης για την ομάδα και ο τραυματισμός που πέρασε ήταν δύσκολος. Εδώ και δέκα μέρες κάνει προπόνηση κανονικά αλλά ο αγώνας

θέλει άλλες απαιτήσεις. Δεν μπορεί να παίξει 90 λεπτά αλλά σίγουρα μπορεί να αγωνιστεί για κάποιο διάστημα», τόνισε ο Ζοσέ Μουρίνιο για τον Ντι Μαρία. Αντίθετα ο Πορτογάλος τεχνικός για το ματς με την κυπριακή ομάδα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ντιαρά, Κεντίρα και Καρβάλιο λόγω των τραυματισμών. Επίσης και ο Αρμπελόα έμεινε εκτός αφού δεν προπονήθηκε την Τρίτη.

Η αποστολή της Ρεάλ:

Κασίγιας, Αντάν, Μεχίας - Πέπε , Ράμος, Μαρσέλο, Κοεντράο, Αλμπιόλ, Βαράν - Σαχίν, Κακά, Οζίλ, Γκρανέρο, Αλόνσο, Άλτιντοπ, Καγιεχόν, , Ντι Μαρία - Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά, Ιγκουαΐν.

Keywords
Τυχαία Θέματα