Με Λεοζίνιο και Περόνε η Καλλονή

14:53 30/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η Καλλονή ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τα δυο παιχνίδια με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, για πρωτάθλημα και Κύπελλο, με τον Γιάννη Μαντζουράκη να μπορεί να υπολογίζει ξανά τόσο στον Λεοζίνιο όσο και στον Περόνε που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που αντιμετώπιζαν.
Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν ο Κριπιντίρης που υπέστη ρήξη χιαστών και θα χειρουργηθεί, ο Γκάσιτς που ταλαιπωρείται από χονδροπάθεια, ο Αγρίτης

που έχει υποστεί ρήξη χιαστών και ο Σιλιγαρδάκης που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο.
Οι νησιώτες θα αναχωρήσει στις 19:00 από την Μυτιλήνη με προορισμό το Ηράκλειο, όπου θα παραμείνουν μέχρι και την Τετάρτη, αφού υπάρχει ο αγώνας για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Γιάννης Μαντζουράκης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Καλλονής: «Εμείς ξέρουμε πάρα πολύ καλά τις δυσκολίες του συγκεκριμένου παιγνιδιού. Και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να ανταποκριθούμε σε αυτές. Γνωρίζουμε εκ των προτέρων τις δυσκολίες που θα ορθωθούν μπροστά μας, απ΄ όλες τις πλευρές».
Η αποστολή της Καλλονής για τους δυο αγώνες με τον ΟΦΗ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: Χογκ, Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντανι, Λεάντρο Πίντο, Αναστασιάδης, Γάλας, Μαρσέλο, Μανούσος, Λεοζίνιο, Ντάμπος, Γ. Γκαρσία, Χουανλού, Περόνε, Καζάκης, Λίμα, Φαρία, Βλαστέλλης και Βαλιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα