Με Κέιν και στην Ιταλία

22:36 30/3/2015 - Πηγή: AEK365

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία η Αγγλία ταξίδεψε στο Τορίνο για την φιλική αναμέτρηση με την Ιταλία, με κεντρικό πρόσωπο φυσικά τον Χάρι Κέιν.
Τα "3 λιοντάρια" νίκησαν με 4-0 την Λιθουανία στο "Γουέμπλεϊ" την περασμένη Παρασκευή και διατήρησαν το απόλυτο των επιτυχιών στα προκριματικά του EURO 2016.
Ο άσος της Τότεναμ έκανε το διεθνές ντεμπούτο του, μπήκε στο ματς στο 71' και μόλις 79 δευτερόλεπτα αργότερα σκόραρε, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα.
Θυμίζουμε πως είναι πρώτος σκόρερ στην Premier League

με 19 τέρματα, μαζί με τον Ντιέγκο Κόστα, έτσι γενικά είναι το κεντρικό πρόσωπο στο νησί.
Ο Χάρι Κέιν λοιπόν ήταν και ο στόχος των φωτογράφων στην αναχώρηση της αποστολής της εθνικής Αγγλίας για το Τορίνο, όπου θα παίξουν φιλικό με την Ιταλία στο γήπεδο της Γιουβέντους στις 21:45.
Οι Άγγλοι θέλουν την ρεβάνς για την ήττα στην πρεμιέρα του Μουντιάλ 2014, αν και βέβαια ούτε αυτοί ούτε οι Ιταλοί είχαν καταφέρει να προκριθούν στους "16", καθώς τις δύο πρώτες θέσεις πήραν Ουρουγουάη και Κόστα Ρίκα στον όμιλο του "θανάτου".
Από τότε, από τα 3 αποτυχημένα ματς του Μουντιάλ δηλαδή, οι Βρετανοί μετρούν μόνο νίκες, στα 5 ματς των προκριματικών του EURO 2016 και στα δύο φιλικά με Νορβηγία και Σκωτία. Αήττητοι είναι και οι Ιταλοί, απλά έχουν δύο ισοπαλίες στα προκριματικά με Κροατία και Βουλγαρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα