Με κάτω τα χέρια ο Πανθρακικός

16:52 9/11/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 10η αγωνιστική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: 5-1

ΓΗΠΕΔΟ: Γεώργιος Καραϊσκάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ι.Λαμπρόπουλος

Με πολλές αλλαγές παρέταξε ο Μίτσελ τον Ολυμπιακό στο ματς με τον Πανθρακικό με τους Ακρίτες όμως να χάνουν με κάτω τα χέρια και το τελικό σκορ να δείχνει 5-1.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ντομίνγκες στο 14'

με τον Πανθρακικό να απαντά στο 26' με κεφαλιά του Τζάνη. Εννέα λεπτά μετά ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για μαρκάρισμα στον Ντομίνγκες. Ο Αργεντίνος το εκτέλεσε και έκανε το 1-0. Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι κατέρρευσαν. Δέχθηκαν το 2-0 στο 39'

όταν ο Πασχαλάκης έδιωξε το πλασέ του Μπουχαλάκη όμως ο Παπαγεωργίου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Διαμαντάκος είχε κεφαλιά στο δοκάρι. Στο 64' ήταν το Ντοσεβί που βρήκε το... σίδερο με δυνατό σουτ αλλά τρία λεπτά μετά ήρθε το 3-0 χάρη στην κεφαλιά του Αυλωνίτη. Ο Πανθρακικός κέρδισε πέναλτι στο 77' για χέρι του Μήτρογλου μέσα στην περιοχή. Ο Κάσες το εκτέλεσε και μείωσε. Ο Διαμαντάκος με κεφαλιά στο 84' έκανε το 4-1 και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90' ο Μήτρογλου με προβολή.

ΟΣΦΠ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Αφελάι (56'Φουστέρ), Ντομίγκες (69'Ντουρμάζ), Ελαμπντελαουί, Διαμαντάκος, Μπουχαλάκης, Γιαννούλης, Αυλωνίτης, Ντοσεβί (75'Ντοσεβί).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ν.Μπαχαρίδης): Πασχαλάκη;, Παπαγεωργίου, Τζάνη;, Κάσες, Σερφά (47'Τσουμάνης), Μπαϊκαρά, Χρήστου, Καθάριο;, Αράμπα (80'Λίτσκας), Λαδάκη;, Ποτουρίδη;.

Keywords
Τυχαία Θέματα