Με Κάρλος στην 11αδα

16:11 14/4/2012 - Πηγή: AEK365

Χρόνος δεν υπάρχει και παρότι υπάρχουν δύο ημέρες «κενές» για το Πάσχα, ο Νίκος Κωστένογλου σήμερα έκανε άσκηση τακτικής και ουσιαστικά έδειξε και την 11αδα που έχει στο μυαλό του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Ένα πολύ κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι για την Ένωση, σύμφωνα με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί. Με δεδομένο ότι οι απουσίες είναι και πάλι αρκετές (σε άμυνα και επίθεση ειδικά), ο προπονητής της ΑΕΚ

έκανε σήμερα δοκιμή και έδειξε τα πλάνα του.

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Κωνσταντόπουλος, με τον Αργυρίου δεξί μπακ (ο Γεωργέας την Δευτέρα θα δείξει αν μπορεί να παίξει), τον Καράμπελα αριστερό μπακ και τους Μανωλά – Μπουγαΐδη στα στόπερ (δεν προπονήθηκαν Δέλλας – Κοντοές). Αμυντικά χαφ ήταν ο Καφές με τον Μάκο (δεν έκανε φουλ πρόγραμμα σήμερα ο Βάργκας) με τον Χοσέ Κάρλος δεκάρι μπροστά τους. Η τριάδα στην επίθεση δεν άλλαξε απόντος του τιμωρημένου Λυμπερόπουλου. Φορ ο Μπέλεκ και στα άκρα οι Λεονάρντο – Κλωναρίδης στο 4-2-1-3.

Πάντως, προς το τέλος της δοκιμής βγήκε ο Κάρλος για να μπει ο Βάργκας, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιθανότερο σχήμα στο κέντρο θα είναι Μάκος – Βάργκας «κόφτες» και ο Κάρλος σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Στον πάγκο θα είναι πιθανότατα οι Καφές – Φούντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα