Με εργώδη προσπάθεια και πλέγμα μέτρων εξυγιαίνει το ποδόσφαιρο ο Κοντονής

21:04 3/3/2015 - Πηγή: AEK365

Μια εβδομάδα μετά το ροντέο στο συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή συναντήθηκαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιάννης Αλαφούζος. Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του υφυπουργού, του οποίου στόχος είναι να πέσουν οι τόνοι και να τους αναφέρει μια σειρά από μέτρων που πρόκειται να λάβει η κυβέρνηση για την καταπολέμηση της βίας.

Αυτό που κατάλαβε ο κ. Κοντονής από τη συνάντηση είναι ότι τόσο ο πρόεδρος

της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όσο και ο ομόλογός του στον Παναθηναϊκό συμφώνησαν με τα μέτρα που τους πρότεινε και πλέον για καταβληθεί μια... εργώδης προσπάθεια για να εμπεδωθεί κλίμα ασφάλειας.

Η δήλωση Κοντονή:

«Αναλυτικά συζητήθηκαν τα προβλήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η βούληση όλων είναι ότι θα πρέπει να καταβληθεί μια εργώδης προσπάθεια για να εμπεδωθεί κλίμα ασφάλειας και νομιμότητα στους αγωνιστικούς χώρους. Προς τούτο συμφώνησαν σε ένα πλέγμα μέτρων, το οποίο πρότεινε ο Υφυπουργός. Τα μέτρα αυτά θα θέσει ο κ. Κοντονής ενώπιον των διοργανωτριών αρχών στην αυριανή τους συνάντηση».

Πλέον όλα δείχνουν ότι τα προβλήματα λύθηκαν και το Σαββατοκύριακο οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας θα επιστρέψουν στα γήπεδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα