Με επιτυχία ο αγώνας παλαιμάχων ΑΕΚ-Δυτικής Αχαϊας (ΦΩΤΟ)

19:28 31/3/2015 - Πηγή: AEK365

Ολα ήταν γιορτινά χθες στην Κάτω Αχαϊα. Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ και οι παλαίμαχοι της Δυτικής Αχαϊας αντάμωσαν στο Δημοτικό Γήπεδο Κάτω Αχαϊας σ΄ έναν αγώνα για ιερό σκοπό. Πάνω από 800 φίλαθλοι ήταν χθες στην κερκίδα του γηπέδου, ενώ τα εισιτήρια που διατέθηκαν ήταν τριπλάσια! Οι Αχαγιώτες και γενικά όλοι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής ανταποκρίθηκαν πλήρως στο κάλεσμα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Τα έσοδα πήγαν όλα στο ταμείο για την ανέγερση του νέου

Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννου της Κάτω Αχαϊας. Ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου, Ξενοφώντας Μπαχράς, που ήταν ο εμπνευστής της εκδήλωσης, έλεγε πως η επιτυχία του αγώνα ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες του.

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ ήρθαν με σχεδόν όλα τα βαριά χαρτιά τους: Κώστας Νεστορίδης, Ανδρέας Σταματιάδης, Στέλιος Σεραφείδης, οι προπονητές της ομάδας, Μιχάλης Σιμιγδαλάς και Χρήστος Αντωνόπουλος, και οι Ντανιέλ Μπατίστα, Λάμπρος Γεωργιάδης Τόσκας, Αρδίζογλου, Βλαντής, Μουσούρης, Στυλιανόπουλος, Μάκης Χατζής, Καραγκιοζόπουλος, Μανώλης Παπαδόπουλος, Πορφύρης, Σοφιανίτης, Σαρκίρης, Σκευοφύλακας, Καλεντέρογλου.

ΠΗΓΗ: pelop.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα