Με άλλους δύο παίκτες θα δούμε σούπερ ΑΕΚ

23:31 2/8/2014 - Πηγή: AEK365

Καλό Αύγουστο και καλή ποδοσφαιρική σαιζόν να έχουμε. Με υγεία πάνω από όλα να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο που δεν μας έλειψε και πολύ χάρη στο φανταστικό Μουντιάλ που μας έφτιαξε το καλοκαίρι κι ας μας πίκρανε στα πέναλτι και στο... 113.

Είδαμε λοιπόν το πρώτο φιλικό που πάντα είναι... ιερό για τους φανατικούς. Και το πρώτο πράγμα που μπορούμε να πούμε είναι πως η ομάδα φέτος έχει παίκτες. Δεν το γράφω ως δικαιολογία για αυτό που είδαμε πέρυσι και καμία σχέση δεν είχε με αυτό που περιμέναμε. Αλλωστε πέρυσι

ήταν τόσο χαμηλό το επίπεδο των ερασιτεχνών αντιπάλων που έκαναν προπονήσεις στο διάλειμμα από τις κανονικές τους δουλειές που η διαφορά της ΑΕΚ έπρεπε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο να είναι, και δεν ήταν, χαώδης. Ομως φέτος το επίπεδο είναι άλλο όπως βέβαια και το επίπεδο των αντιπάλων σε σχέση με τους περυσινούς.

Σε έναν αγώνα χθες λοιπόν που μπήκε ενδιάμεσα στο πιο σκληρό κομμάτι της προετοιμασίας όπου το βάρος πέφτει κυρίως στην φυσική κατάσταση, τρεις προπονήσεις τακτικής έγιναν μόνο πριν από αυτό το παιχνίδι, η ΑΕΚ είναι βέβαιο πως έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα. Εδειξε ένα πρόσωπο αναμενόμενο σε σχέση με τις πολλές και ποιοτικές μεταγραφές που έχει κάνει και πολύ καλύτερο από αυτό που προανήγγειλε η χρονική στιγμή που έγινε ο αγώνας.

Επίσης αν και νωρίς η ομάδα έδειξε πως έχει ήδη μια χημεία αλλά έδειξε και μια αγωνιστικότητα που πέρυσι την ψάχναμε έστω σαν δείγμα αλλά δεν την βλέπαμε. Κι αυτό το έδειξε παρότι ξεκάθαρα δεν ήταν αυτό το ζητούμενο για τον Δέλλα. Για άλλη μια φορά ο προπονητής της ΑΕΚ αντιμετώπισε το φιλικό αγώνα όπως πρέπει. Οχι για να κερδίσει εντυπώσεις με κάποια νίκη και μάλιστα με δυνατό αντίπαλο αλλά για να βγάλει συμπεράσματα. Και παρότι νωρίς κάποια βγήκαν.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα