Με αλλαγές η Εθνική

16:44 8/12/2013 - Πηγή: AEK365

Με πολλά προβλήματα λόγω τραυματισμών βασικών της παικτών, ταξιδεύει αύριο (9/12) στο Ζάγκρεμπ η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, για το παιχνίδι με την Κροατία την Τρίτη (20.00 ώρα Ελλάδας), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β' προκριματικού Ομίλου Ευρώπης στο Γουόρλντ Λιγκ.

Στην Αθήνα μένουν οι τραυματίες, Κώστας Τσαλκάνης, Χρήστος Αφρουδάκης, Βαγγέλης Δελακάς και Αλέξανδρος Γούνας, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι εξής: Κώστας Γαλανίδης, Στέφανος Γαλανόπουλος (τερματοφύλακες), Γιάννης

Φουντούλης, Κυριάκος Ποντικέας, Άγγελος Βλαχόπουλος, Μανώλης Πρέκας, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Μουρίκης, Μανώλης Μυλωνάκης, Κώστας Γούβης, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Γιώργος Δερβίσης και Μάριος Καπότσης.

Μετέχουν επίσης ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς, ο συνεργάτης του Βαγγέλης Πάτρας, ο γιατρός Γιώργος Μαρίνος και ο Έφορος της Εθνικής ομάδας Σωτήρης Σταθάκης.

Διαιτητές στο παιχνίδι της Τρίτης είναι οι Άξελ Μπέντερ (Γερμανία), Λιούμπομιρ Ζούρεκ (Σλοβακία), με παρατηρητή από πλευράς Fina τον Πέτερ Μπούκελμαν (Ολλανδία).

Keywords
Τυχαία Θέματα