Μαύρος: Τώρα θέλει τον κόσμο της η ΑΕΚ!

18:34 1/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στην «ΩΡΑ των σπορ» μίλησε ο Θωμάς Μαύρος, ο οποίος εξέφρασε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο του την θλίψη και την στεναχώρια του για την τραγική κατάσταση της ΑΕΚ και τις δύσκολες στιγμές που περνά…

«Θλίψη, μόνο αυτό μπορώ να πω. Θλίψη για το πως κατάντησαν αυτή την ομάδα. Με στεναχωρεί πολύ αυτό που έγινε με την αδειοδότηση. Θέλει μεγάλη δύναμη από εδώ και

πέρα, θέλει ένωση όλων των δυνάμεων, να βοηθήσουμε όλοι αυτή την μεγάλη ομάδα να ξαναγίνει μεγάλη όπως πρέπει», είπε αρχικά και στη συνέχεια σχολίασε το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός, σε αντίθεση με την ΑΕΚ, πήρε την αδειοδότηση, λέγοντας τα εξής: «Δεν ξέρω αν υπήρξε ισονομία άλλοι φτάνε άλλοι που δεν πήρε την άδεια η ΑΕΚ, όχι τόσο η ΕΠΟ, άλλοι έχουν την ευθύνη».

Τέλος, προέτρεψε τους φιλάθλους να συσπειρωθούν και να σταθούν στο πλευρό της Ένωσης, προκειμένου να μείνει ζωντανή και ανταγωνιστική και τη νέα χρονιά, παρά τα προβλήματα που θα αντιμετωπίζει, λόγω και των ελλείψεων στο ρόστερ της.
«Είναι δύσκολο να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί αλλά ΑΕΚ είναι και θα παλέψει, δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς. Τώρα χρειάζεται την στήριξη του κόσμου να είναι κοντά της και να την βοηθήσει να ξαναγίνει αυτή που ήταν. Τα πράγματα είναι σίγουρα πολύ δύσκολα πλέον αλλά δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω, πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να αγωνιζόμαστε για το καλύτερο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα