Ματσάρι: «Τα λέμε μετά τη Ρόμα»

17:40 18/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο προπονητής των Παρτενοπέι παραχώρησε συνέντευξη Τύπου το Σάββατο πριν το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τη Ρόμα, η οποία τον θέλει, αλλά δεν άνοιξε τα χαρτιά του.

«Σας έχω πει ότι θα μιλήσω αφού τελειώσει η σεζόν και επιμένω σε αυτό. Έμεινε ακόμη ένα ματς και μετά το τέλος του θα εξηγήσω τα πάντα. Δεν αποφεύγω το θέμα, απλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να βρίσκεις το σωστό timing. Εχω το δικαίωμα να περιμένω το τέλος της σεζόν για να πάρω την απόφαση μου και θα πρέπει να το σεβαστούν όλοι αυτό, όπως σέβομαι και το δικαίωμα που έχει η Νάπολι να ψάξει για άλλον προπονητή από

τη στιγμή που το συμβόλαιο μου τελειώνει και ακόμη δεν έχω αποφασίσει», τόνισε αρχικά ο Ματσάρι και συμπλήρωσε: «Δεν έχω μιλήσει με καμία άλλη ομάδα λόγω σεβασμού προς τη Νάπολι και λόγω σεβασμού προς τους οπαδούς πρέπει να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό ως την τελευταία μέρα. Το ματς με τη Ρόμα είναι πολύ σημαντικό για εμάς καθώς αν νικήσουμε τότε θα έχουμε καλύτερο μέσο όρο βαθμών από τη Νάπολι του Μαραντόνα το 1990»!

Τέλος -και αυτό το ερμηνεύει ο καθένας όπως θέλει- ο Ματσάρι έκανε έναν απολογισμό των όσων πέτυχε στη Νάπολι σε αυτά τα τέσσερα χρόνια.

«Αν αναλύσουμε αυτή την τετραετία τότε θα δούμε ότι σε συγκεκριμένους τομείς τα έχουμε πάει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη ιταλική ομάδα. Το λένε τα στατιστικά αυτό. Το να είμαστε ανταγωνιστικοί προς τη Γιουβέντους και να διεκδικούμε τον τίτλο είναι ούτως ή άλλως νίκη για εμάς. Δεν είναι τραγωδία το να τερματίζουμε στη 2η θέση».

Keywords
Τυχαία Θέματα