Έκανε φιέστα και τρέχει με 100 η Γιούβε... (VIDEO)

21:57 5/5/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-36η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 1-0
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Μπορεί ο τίτλος να κλείδωσε από χθες για τη Γιουβέντους, αλλά απόψε, οι «μπιανκονέρι» το πανηγύρισαν με την ψυχή τους, μπροστά στο κοινό τους. Οι παίκτες του Κόντε κέρδισαν με 1-0 την Αταλάντα και παλεύουν για να σπάσουν το ρεκόρ των 100 πόντων.

Στο 4' και στο 6' τα σουτ των Κιελίνι και Τζιοβίνκο πέρασαν μόλις άουτ, ενώ στο 10' ο Τζιοβίνκο αστόχησε από ιδανική θέση. Και στο 14' ο Οσβάλντο βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά έστειλε άουτ την μπάλα, ενώ στο 21' και στο 24' οι Οσβάλντο και Μποναβεντούρα

έχασαν ακόμη δύο καλές ευκαιρίες. Στο 26ο λεπτό ο Κονσίλι απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Οσβάλντο, ενώ στο 37' ο Μαρκίζιο έκανε όμορφη ενέργεια αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει σωστά τη φάση.

Στο 49ο λεπτό ο Κουαλιαρέλα δεν μπόρεσε να σκοράρει από καλή θέση, ενώ στο 64' το σουτ του Πογκμπά πέρασε λίγο άουτ και στο 66' ο Κονσίλι απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Κουαλιαρέλα. Τελικά στο 72ο λεπτό Πελούζο έκανε από αριστερά το γύρισμα και ο Παντοΐν με σουτ από το ύψος της περιοχής, άνοιξε το σκορ για τη «Μεγάλη Κυρία».

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στοράρι, Ογκμπόνα, Κιελίνι, Μπαρτζάλι, Παντοΐν, Πογκμπά, Λιχτστάινερ (85' Πέπε), Μαρκίζιο, Πελούζο, Οσβάλντο (65' Τέβες), Τζιοβίνκο (46' Κουαλιαρέλα).

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Λουκίνι (46' Μπεναλουάν), Μπρίβιο, Γέπες (75' Νίκα), Μπελίνι, Ραϊμόντι (64' Εστιγκαρίμπια), Μποναβεντούρα, Μπαζέλι, Καρμόνα, Μοράλες, Ντένις.

ΛΑΤΣΙΟ-ΒΕΡΟΝΑ: 3-3
Γήπεδο: Ολίμπικο

Έξι γκολ, απίστευτες ανατροπές συναισθημάτων και τελικά δύο χαμένοι στο Ολίμπικο, με τη Λάτσιο και τη Βερόνα να μένουν στο 3-3.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ράφαελ είπε όχι σε σουτ του Καντρέβα, ενώ στο 13' ο Χάλφρεντσον έβγαλε μόνο του τον Τόνι απέναντι στον Μπερίσα, αλλά ο Ιταλός φορ δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 27ο λεπτό το σουτ του Μαρκίνιο πέρασε ελάχιστα άουτ και τελικά στο 30' ο Μάουρι έκανε το γύρισμα από αριστερά, με τον Κεϊτά να ανοίγει το σκορ από κοντά για τη Λάτσιο. Ωστόσο η Βερόνα ανέβασε στροφές στη συνέχεια και στο 37ο λεπτό ο Μαρκίνιο με σουτ από τα όρια της περιοχής, έκανε το 1-1. Στο 38ο λεπτό ο Ράφαελ είπε όχι σε σουτ του Τσάνα, ενώ στο 39' ο Μπίλια έχασε σημαντική ευκαιρία να πετύχει το 2-1.

Στο 49ο λεπτό ο Μόρας έσωσε πάνω στη γραμμή μετά από πλασέ του Μάουρι, ενώ στο 56' ο Έλληνας αμυντικός έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ, με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Η Λάτσιο πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ στο 60ο λεπτό, με τον Λούλιτς να μπαίνει όμορφα στην περιοχή και να εκτελεί τον Ράφαελ, ενώ στο 68΄ο Μπερίσα απέκρουσε το σουτ του Χάλφρεντσον. Ωστόσο στο 69ο λεπτό ο Σάλα έβγαλε όμορφα για τον Ιτούρμπε που από κοντά έγραψε το 2-2. Στο 75ο λεπτό ο Μπερίσα είπε όχι σε δυνατό διαγώνιο σουτ του Τόνι, ενώ στο 81' το σουτ του Αμπερτάτσι σταμάτησε στο δοκάρι της Λάτσιο, τη μεγάλη νίκη στη Βερόνα έδωσε ο Ρομούλο στο 83ο λεπτό με πλασέ εξ επαφής, μετά από σέντρα του Χάλφρεντσον από αριστερά. Tρία λεπτά αργότερα η Λάτσιο έχασε τον Λούλιτς με κόκκινη κάρτα, ενώ στο 90' αποβλήθηκε και ο Αλμπερτάτσι που έκανε πέναλτι. Ο Μάουρι εκτέλεσε το πέναλτι, ο Ράφαελ απέκροσυε αλλά στην επαναφορά ο άσος της Λάτσιο έκανε το 3-3.

ΛΑΤΣΙΟ: Μπερίσα, Κονκό, Μπιάβα, Τσάνα (82' Γκονζάλες), Ράντου, Λεντέσμα, Μπίλια (74' Κλόζε), Λούλιτς, Κεϊτά, Καντρέβα (81' Άντερσον), Μάουρι.

ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Πίλουντ, Μόρας, Μάρκες, Αλμπερτάτσι, Ντοναντέλ (66' Κιριλιάνο), Σάλα (81' Γκόμες), Χάλφρεντσον, Ιτούρμπε, Μαρκίνιο (66' Ρομούλο), Τόνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα