Ματς που κρίνει την τύχη πολλών στον ΟΣΦΠ

09:06 9/12/2014 - Πηγή: AEK365

Στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τη Μάλμε στο "Γ. Καραϊσκάκης" (21:45, NOVASPORTS 1) με στόχο να μην χάσει προκειμένου να συνεχίσει, τουλάχιστον, στο Europa League.
Ο Ολυμπιακός με νίκη μπορεί να συνεχίσει

στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, υπό την προϋπόθεση η Ατλέτικο Μαδρίτης να κερδίσει τη Γιουβέντους στο Τορίνο. Σε αυτή την περίπτωση η ομάδα του Πειραιά θα βρεθεί ισόβαθμη με την πρωταθλήτρια Ιταλίας και θα υπερτερεί.
Στο παιχνίδι με τη Μάλμε παίζεται η τύχη πολλών, και του Μίτσελ, στον Ολυμπιακό καθώς σε περίπτωση ήττας θα υπάρξουν εξελίξεις.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με τερματοφύλακα τον Ρομπέρτο, δεξί μπακ τον Ελαμπντελαουί, στόπερ τους Αμπιντάλ και Μποτία με τον Μασουακού να είναι αριστερό μπακ. Τα κεντρικά χαφ θα είναι οι Εντινγκά, Μανιάτης και Κασάμι με Φουστέρ και Τσόρι στις πτέρυγες και τον Μήτρογλου στη κορυφή.
Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Μιλιβόγεβιτς και Ντουρμάζ.
Η Μάλμε έχει να παίξει επίσημο παιχνίδι από τις αρχές Νοεμβρίου και θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει στο Europa League. Πιθανή ενδεκάδα: Όλσεν, Χάλστι, Χελάντερ, Ρικαρντίνιο, Τίνερχολμ, Έρικσον, Αντού, Φόρσμπεργκ, Κρουν, Τέλιν, Ρόζενμπεργκ.
Διαιτητής στο Ολυμπιακός-Μάλμε θα είναι ο Γάλλος Στεφάν Λανουά.

Keywords
Τυχαία Θέματα