«Ματιές» ΠΑΟ σε Σπυρόπουλο, Βασιλείου

08:45 28/12/2012 - Πηγή: AEK365

Το σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν έχουν ξεκινήσει στον Παναθηναϊκό και, σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday", το ενδιαφέρον στρέφεται σε δυο ποδοσφαιριστές, τον Στέλιο Βασιλείου και τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο.

Ο Βασιλείου του Λεβαδειακού, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί και για την ΑΕΚ, την εφετινή σεζόν έχει πετύχει 3 γκολ σε 14 παιχνίδια ωστόσο ο Γιάννης Κομπότης δύσκολα θα δεχτεί να παραχωρήσει τον Ιανουάριο τον 21χρονο επιθετικό καθώς έχει ήδη αποχωρήσει ο Ναπολεόνι.

Ακόμα πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Σπυρόπουλου ο οποίος τέθηκε εκτός ομάδας καθώς αρνήθηκε να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Πανιώνιο. Στον Παναθηναϊκό σκοπεύουν να κινηθούν άμεσα για την απόκτηση του 18χρονου δεξιού μπακ καθώς είναι θέμα ημερών η αποχώρηση του Λουκά Βύντρα ενώ το καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια των Σεϊταρίδη, Μαρίνου.
Πάντως στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να αποκτήσει έναν επιθετικό μιας και ο Πετρόπουλος βρίσκεται ήδη στην ΑΕΚ ενώ θα πρέπει να αποχωρήσει ο Μπρούνο Φορναρόλι ώστε να ελευθερωθεί μια θέση ξένου για τον Γιοχέι Καζιγιάμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα