Μάτα: Αν σκοράρουμε νωρίς, μπορούμε να περάσουμε

14:53 17/3/2014 - Πηγή: AEK365

Τρεις μέρες μετά την συντριβή στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κληθεί να ανατρέψει το 2-0 κόντρα στον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ με τον Χουάν Μάτα να υποστηρίζει πως οι πρωταθλητές Αγγλίας, για να έχουν ελπίδες, θα πρέπει να βάλουν ένα γκολ νωρίς.
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην ρεβάνς του "Ολντ Τράφορντ" και στο προσωπικό του blog,

grada360.com, έγραψε μεταξύ άλλων το εξής: "Για να είμαι ειλικρινής μια μέρα σαν και αυτή δεν ήταν εύκολο να γράψω αυτό το blog. Σκέφτηκα ακόμα ότι θα είναι καλύτερο να μείνω σιωπηλός και να μην γράψω, ξέρω ότι πολλοί οπαδοί είναι αναστατωμένοι όπως είμαστε και εμείς.
Θέλω να πω ότι η εβδομάδα μας στο προπονητικό κέντρο ήταν καλή και ελπίζαμε ενόψει του ντέρμπι. Αλλά την ημέρα του αγώνα, όλα πήγαν άσχημα. Ήταν μια σκληρή ήττα και θέλω να σας πω ότι θα κάνουμε τα πάντα για να το ξεχάσουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια.
Ξέρουμε την ιστορία αυτού του συλλόγου και τα κατορθώματα του που βασίστηκαν στο πνεύμα νικητή. Αυτό χρειαζόμαστε για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό και να συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν σκοράρουμε νωρίς, πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε με την βοήθεια σας... Η καταιγίδα θα περάσει και ο ήλιος θα βγει ξανά".

Keywords
Τυχαία Θέματα