Ματ Αντσελότι σε Πεπ

23:41 23/4/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: 1-0
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Η Ρεάλ πήρε τη νίκη με 1-0 στον πρώτο μεγάλο ημιτελικό με την Μπάγερν και όλα είναι ανοιχτά. Κατώτερη του αναμενομένου η Μπάγερν, σωστά διαβασμένη η Ρεάλ.

Στο 5ο λεπτό τα σουτ του Κρόος, κόντραρε στον Σέρχιο Ράμος, ενώ στο 14' ο Ρόμπεν βρέθηκε με πλάτη στο ύψος της περιοχής, έκανε το γύρισμα και σούταρε με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό μετά από κόρνερ, ο Σβαϊνστάιγκερ έπιασε την κεφαλιά αλλά

ο Κασίγιας μπλόκαρε, ενώ στο 18' το μονοκόμματο σουτ του Σβαϊνστάιγκερ κόντραρε στον Πέπε. Στην κόντρα, ο Κοεντράο έκανε την κίνηση από αριστερά, γύρισε στη μικρή περιοχή και ο Μπενζεμά με πλασέ εξ επαφής άνοιξε το σκορ για τη Ρεάλ. Στο 20' ο Νόιερ μπλόκαρε την κεφαλιά του Ρονάλντο, μετά από σέντρα του Ντι Μαρία, ενώ ο Γερμανός κίπερ είπε όχι και σε σουτ του Ντι Μαρία στο 23'. Τρία λεπτά αργότερα ο Μόντριτς έκανε όμορφη ενέργεια, γύρισε στον Μπενζεμά κι εκείνος στον Ρονάλντο, που μόνος του σούταρε άουτ. Στο 36ο λεπτό ο Ρόμπεν έκανε το πλασέ από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Αλόνσο έβαλε την κόντρα, ενώ στο 40' μετά από πάσα του Ραφίνια, ο Λαμ έκανε το διαγώνιο σουτ χωρίς να βρει στόχο. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Ρεάλ άγγιξε το 2-0 καθώς ο Ντι Μαρία βρέθηκε σε ιδανική θέση μετά από βαθειά μπαλιά, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το τέρμα κι ενώ μπορούσε να γυρίσει στο πέναλτι στον Καρίμ Μπενζεμά.

Στο 47ο λεπτό ο Νόιερ έδιωξε δύσκολα το διαγώνιο σουτ του Ρονάλντο, ενώ στο 62΄ο Ρόμπεν έκανε όμορφη κούρσα στον άξονα και σουτ αλλά ο Κασίγιας μάζεψε. Στο 68ο λεπτό η Ρεάλ έφυγε πάλι στην κόντρα και ο Ρονάλντο έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής αλλά ο Νόιερ έπεσε στη γωνία του κι έδιωξε, ενώ στο 81' το σουτ του Μίλερ κόντραρε και πέρασε μόλις έξω από τα δοκάρια του Κασίγιας. Στο 84ο λεπτό ο Γκέτσε έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Κασίγιας έπεσε κι έδιωξε εντυπωσιακά.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Πέπε (73' Βαράν), Ράμος, Κοεντράο, Καρβαχάλ, Μόντριτς, Αλόνσο, Ντι Μαρία, Ίσκο (82' Ιγιαραμένδι), Μπενζεμά, Ρονάλντο (73' Μπέιλ)

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια (66' Μαρτίνεθ), Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ (73' Μίλερ), Λαμ, Ρόμπεν, Κρόος, Ριμπερί (72' Γκέτσε), Μάντζουκιτς

Keywords
Τυχαία Θέματα