Μασεράνο: Μας έφτασαν στα όρια μας

13:57 23/3/2015 - Πηγή: AEK365

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε 2-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά οι παίκτες της χρειάστηκε να φτάσουν στα όρια τους, όπως υποστήριξε ο Χαβιέ Μασεράνο ο οποίος συμπλήρωσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του έπρεπε να δείξουν δύναμη και αντοχή στο γήπεδο.
Σε δηλώσεις του ο Αργεντινός μέσος της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Μας έφτασαν στα όρια μας... Η Ρεάλ έχει φυσική κατάσταση, έχει δυνατούς παίκτες και πρέπει και εσύ να δείξεις δύναμη και αντοχή μέσα στο γήπεδο. Ήταν καλύτεροι από εμάς στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο ήταν διαφορετικά τα πράγματα και πήραμε το πάνω χέρι".
Για τη τακτική που

ακολουθεί η Μπαρτσελόνα, ο Μασεράνο δήλωσε: "Στο ποδόσφαιρο χρειάζονται τα πάντα, όχι μόνο κατοχή της μπάλας. Ξέρουμε αλλιώς έχει συνηθίσει τον κόσμο η ομάδα, αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να κάνεις πολλά άλλα πράγματα όπως είναι να πιέζεις συνεχώς, να τρέχεις, να απορροφάς τη πίεση όταν αυτή ασκείται σε εσένα... Θεωρώ ότι με τη τακτική που ακολουθούμε πλέον απολαμβάνουμε πολλά οφέλη".
Ο Μασεράνο σχολίασε και το +4 από τη Ρεάλ Μαδρίτης: "Δεν έχει τελειώσει τίποτα με το πρωτάθλημα. Απλά έχουμε μπει στο δρόμο που καταλήγει στη... πηγή και συνεχίζουμε τη πορεία μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα