Μασάδο: Κοντά στον στόχο μας

23:31 5/2/2012 - Πηγή: AEK365

Κοντά στο στόχο που έχει θέσει βρίσκεται ο Άρης, σύμφωνα με τον Μανουέλ Μασάδο. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως στο ματς με την Ξάνθη η ομάδα του πήρε ένα ρίσκο, το οποίο βγήκε.

«Η ομάδα στάθηκε καλά στο πρώτο 45λεπτό, είχε ευκαιρίες και τον έλεγχο του ρυθμού. Δεν θα ξεχάσω, όμως, την κλασική ευκαιρία της Ξάνθης στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μπήκε με διάθεση να πετύχει

το τρίποντο κι αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι βάλαμε 2 παίκτες στην κορυφή. Πήραμε ρίσκο και μας βγήκε γιατί πετύχαμε τα 2 γκολ και κερδίσαμε. Πήραμε τους 3 βαθμούς που μας βοηθάνε να είμαστε κοντά στον στόχο που έχουμε βάλει, αλλά και για να επανέλθουμε και στη θέση της βαθμολογίας που μας ταιριάζει» είπε ο Πορτογάλος προπονητής του Άρη και πρόσθεσε:

«Όταν μειονεκτείς βαθμολογικά, έχεις δύσκολο έργο. Έχουμε αρχίσει να αλλάζουμε ρυθμό κι εικόνα και φιλοσοφία. Πρέπει, όμως, να μείνουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι και να ετοιμάσουμε το επόμενο ματς με τον Εργοτέλη κι απο 'κει και πέρα να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα