«Μας μένει γλυκόπικρη γεύση» (VIDEO)

17:10 7/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Μάκης Μαργαρίτης μίλησε στο volleynews μετά την ήττα στον τελικό του Πρωταθλήματος και τόνισε πως μένει στις Κορασίδες της ΑΕΚ μια γλυκόπικρη γεύση. «Το βάπτισμα του πυρός δεν είναι ακριβώς, είναι βάπτισμα του πυρός, σε ένα φάιναλ φορ ΕΣΠΑΑ, σαν προπονητής έχω ξαναδουλέψει, και σε γυναικεία ομάδα σαν δεύτερος, και σε μικρότερες ηλικίες σαν πρώτος προπονητής. Αυτή ήταν πράγματι μια καινούρια εμπειρία και το χάρηκα πάρα πολύ», ενώ στη συνέχεια μίλησε για τον τελικό και την εξέλιξη

που αυτός πήρε:
«Αυτός ο τελικός μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Είμαστε στο πρώτο σετ 24-23 και έχοντας και κόντρα μπάλα, και χάσαμε την ευκαιρία δεχόμενοι μπλοκ. Εντάξει, παίζουν κι οι αντίπαλοι λογικό είναι, αλλά κάναμε και πάρα πολλά λάθη. Στο τρίτο σετ πάλι ήμασταν μπροστά με τρεις πόντους, και δύο φορές μάλιστα, δυστυχώς δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το προβάδισμα, έγιναν και σ' εκείνο το σημείο πολλά και εύκολα λάθη, που είναι δουλεμένα στην προπόνηση. Γι' αυτό είναι τα παιχνίδια, εμείς το στόχος μας τον πετύχαμε, περάσαμε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, κι έχουμε σχεδόν δύο μήνες μπροστά μας, να δουλέψουμε τα λάθη μας».
Ακολούθως, και σε ερώτηση για το τι είναι ικανή να κάνει η ομάδα της ΑΕΚ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, είπε:
«Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω τις υπόλοιπες κατηγορίες, τώρα θα κάτσω να τις δω. Αν πάντως σκεφτούμε ότι ο Ηρακλής Κηφισιάς ήταν ο περυσινός δευτεραθλητής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, υπάρχουν δυνατότητες για να πάμε καλά. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποια ομάδα που ξεχωρίζει τόσο πολύ, θεωρώ ότι θα είναι θέμα μέρας περισσότερο. Υπάρχουν παιδιά στις ακαδημίες της ΑΕΚ, η προσπάθεια για υψηλότερου επιπέδου παιδιά και δουλειά έχει ξεκινήσει τώρα, τα τελευταία χρόνια, και φάνηκε και πέρυσι αυτό που φτάσαμε πάλι φάιναλ φορ αλλά βγήκαμε 4οι. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν δώσει πλέον πολύ βάρος στις υποδομές, και υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά στην ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα