«Μας επηρέασε η αποχή»

00:46 7/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στην πολύμηνη απουσία των διεθνών από τις προπονήσεις της Εθνικής Ελλάδας στάθηκε ο Φερνάντο Σάντος μετά το φιλικό με την Ελβετία.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι που είχε αρκετές ιδιαιτερότητες, είναι ουσιαστικά το πρώτο μετά από αρκετούς μήνες, οι παίκτες είχαν καιρό να βρεθούν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν οι συνεργασίες που θα είχαν αν ήταν πιο πολλές μέρες μαζί», ήταν τα πρώτα λόγια του έμπειρου κόουτς.

Και συνέχισε: «Μπήκαμε πολύ καλά στα πρώτα λεπτά πιέσαμε τον αντίπαλο δεν τον αφήσαμε.

Είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Μήτρογλου που θα μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ».

Ακόμα, ο Φερνάντο Σάντος, σχολίασε: «Δυστυχώς μετά το πρώτο δεκάλεπτο χαλαρώσαμε και η Ελβετία πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ουσιαστικά παίζαμε μόνο με αντεπιθέσεις δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας.

Στα τελευταία πέντε λεπτά του πρώτου ημιχρόνου έγινε μια αντίδραση και πάλι από την δική μας πλευρά και καταφέραμε να κάνουμε την ευκαιρία με τον Χολέμπας.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι αντιστράφηκαν, είχαμε εμείς την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά μας έλειψε το καθαρό μυαλό για να φτάσουμε στον στόχο μας. Η Ελβετία δεν μας απείλησε καθόλου.

Στα τελευταία 11 λεπτά ήταν σαν να πέρασαν και να μην ακούμπησαν. Υπήρχαν πολλές αλλαγές και δεν μπορούμε να πούμε κάτι γι αυτό το κομμάτι. Είναι σίγουρο πως και οι δύο ομάδες μπορούν να κάνουν καλύτερα πράγματα από το συγκεκριμένο φιλικό».

Όσον αφορά στα αρνητικά στοιχεία που διαπίστωσε, απάντησε: «Το θέμα είναι ότι, όσα και να είδα δεν έχουμε πολύ χρόνο να τα βελτιώσουμε. Αυτό γίνεται μόνο μέσα από τις προπονήσεις. Οι παίκτες είναι λίγο καιρό μαζί, θυμηθήκαμε κάποια πράγματα και θα εκμεταλλευτούμε τις μέρες που θα έχουμε πριν το ματς με την Βοσνία.

Αν μπορώ να πω τρία θετικά στοιχεία που είδα είναι ο κόσμος ο οποίος για ακόμη μια φορά στήριξε την ομάδα, η διάθεση των παικτών η οποία δεν αλλάζει και το γεγονός πως οι παίκτες βρέθηκαν και πάλι μαζί».

Keywords
Τυχαία Θέματα