Μαρτίνο: «Χρειάζεται χρόνο ο Νεϊμάρ»

11:04 19/8/2013 - Πηγή: AEK365

Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Νεϊμάρ, όπως υπογράμμισε ο Χεράρδο Μαρτίνο, μετά τη νίκη 7-0 της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Λεβάντε. Ο Αργεντινός τεχνικός υπογράμμισε πως ο 21χρονος επιθετικός θα χρειαστεί χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως θα παραμείνει στον πάγκο και στα επόμενα ματς.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα τόνισε χαρακτηριστικά: «Έφτασε στην ομάδα μετά το κύπελλο Συνομοσπονδιών. Κανένας που έπαιξε σε αυτή τη διοργάνωση δεν είναι καινούργιος στην ομάδα μας, εκτός από αυτόν. Φυσικά και τον υπολογίζουμε,

όμως θα πρέπει να μπει στην ομάδα σιγά-σιγά, μέχρι να βρει τη φόρμα του. Δε μπορούμε να τον βάλουμε κατευθείαν στην ενδεκάδα για να ικανοποιήσουμε αυτούς που θέλουν να δουν τον Νεϊμάρ μαζί με τον Μέσι».

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός τεχνικός συμπλήρωσε: «Είμαι σίγουρος πως σύντομα θα δούμε τον καλό του εαυτό, αλλά μέχρι τότε θα πρέπει να μη βιαστούμε. Θα του δώσουμε τον χρόνο που θα χρειαστεί ώστε να προσαρμοστεί στην ομάδα, χωρίς πίεση».

Keywords
Τυχαία Θέματα