Μαρσελίνιο: Παλέψαμε και πήραμε την πρόκριση

11:10 26/7/2013 - Πηγή: AEK365

Η Ξάνθη προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League κερδίζοντας 2-1 την Λίνφιλντ με δυο γκολ του Μαρσελίνιο ο οποίος υπογράμμισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πάλεψαν για την πρόκριση αν και δεν έκρυψε πως φοβήθηκε πως όλα τελείωσαν όταν η Ξάνθη έμεινε με δέκα παίκτες.

Αναλυτικά

όσα δήλωσε ο Μαρσελίνιο στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
Για το χθεσινό παιχνίδι: "Ήταν το πρώτο παιχνίδι που κερδίσαμε στην Ευρώπη και ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα. Ήμασταν καλύτερη ομάδα σίγουρα. Στο πρώτο ματς η Λίνφιλντ έπαιξε πολύ κλειστά και αμυντικά και σε μια αντεπίθεση φάγαμε το γκολ. Στο δεύτερο ματς ήταν ένας πόλεμος. Μείναμε και με δέκα παίκτες αλλά παλέψαμε και πήραμε την πρόκριση. Φοβήθηκα να σου πω την αλήθεια μετά την αποβολή και πίστεψα πως τελείωσε το ματς για εμάς. Πήγαν όμως όλα καλά τελικά και πήραμε την πρόκριση".
Για την συνέχεια στο Europa League: "Είναι ευκαιρία για εμάς που παίζουμε κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης γιατί έχουμε καλή ψυχολογία και έχουμε χρόνο να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Είναι καλό που δίνουμε το πρώτο ματς στην Ξάνθη".
Για το πρωτάθλημα: "Πέρσι φτάσαμε κοντά στα play off και είχαμε πολύ καλή εικόνα στο πρωτάθλημα. Φέτος έχουμε καλή ομάδα και στόχος μας είναι να τερματίσουμε ψηλότερα από πέρσι. Σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο το πρωτάθλημα από πέρσι και θα είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να ανέβει το επίπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα