Μαρουκάκης: ΑΕΚ και Ηρακλής το «πάνω χέρι», αλλά θα παίξει ρόλο και η κλήρωση

13:44 9/4/2015 - Πηγή: AEK365

H Παναχαϊκή κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία της στα Play -Off και ο επιθετικός της ομάδας της Πάτρας Ματθαίος Μαρουκάκης, μιλώντας στο gazzetta.gr, αναφέρθηκε στους λόγους της επιτυχίας αυτής, αλλά και στο «μίνι πρωτάθλημα» που ακολουθεί. Αναλυτικά όσα είπε:

Φέτος η ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία της στα Play -Off. Πιστεύεις ότι μπορεί να πετύχει τον στόχο της ανόδου;

«Η ομάδα στην αρχή της σεζόν ξεκίνησε με άλλους στόχους και πιο συγκεκριμένα την παραμονή της στην κατηγορία. Απλά με πολύ δουλειά και τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα μας καταφέραμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό σ΄όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος με συνέπεια να καταλάβουμε την δεύτερη θέση . Όσον αφορά τα Play -Off ο Ηρακλής και η ΑΕΚ έχουν ένα προβάδισμα, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο το να τα καταφέρουμε να ανέβουμε στην Super League»

Στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές η ομάδα εμφάνισε αγωνιστική πτώση. Πιστεύεις ότι στα Play -Off θα δείξει το κανονικό της πρόσωπο καιότι αυτές οι εμφανίσεις αποτελούν παρελθόν;

«Σίγουρα αποτελούν παρελθόν. Απλά επειδή είχαμε καταφέρει να κλειδώσουμε την παρουσία μας στα Play -Off ήμασταν λίγο πιο χαλαροί απ΄όσο θα έπρεπε. Αυτό βέβαια μας έκανε κακό γιατί με τις ήττες του Απόλλωνα θα μπορούσαμε να είχαμε μπει με πλεονέκτημα στα μπαράζ ανόδου»

Η ΑΕΚ και ο Ηρακλής έχουν το πλεονέκτημα καθώς ξεκινάνε με βαθμούς την διαδικασία των Play -Off. Αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο της Παναχαϊκής;

«Σίγουρα αυτές οι δύο ομάδες έχουν το πάνω χέρι, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η κλήρωση και πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα των πρώτων 3-4 αγωνιστικών»

Η παρουσία στα Play -Off παραδοσιακών ομάδων ανεβάζει κι άλλο τον πήχη δυσκολίας;

«Σίγουρα γιατί όλες οι ομάδες είναι ιστορικές και έχουν αρκετό κόσμο και σε κάθε ποδοσφαιριστή του αρέσει να παίζει σε τέτοια παιχνίδια»

Τι είδους κλίμα επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας;

«Αυτό ήταν και το μυστικό της πολύ καλής πορείας μας καθώς επικρατεί πάρα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα»

Ένα σχόλιο για τον Δημήτρη Σπανό

«Η πορεία της ομάδας δείχνει και με το παραπάνω την αξία του καθώς έχει καταφέρει να την κάνει με νεαρούς παίκτες και όχι με έμπειρους παίκτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα