Μάντζιος: Νίκη με Αστέρα

12:56 3/1/2012 - Πηγή: AEK365

Για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, ο Νέος Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης με τον Άκη Μάντζιο να ζητά οπωσδήποτε την νίκη προκειμένου η ομάδα να απομακρυνθεί και άλλο από την ζώνη του υποβιβασμού.

Σε δηλώσεις του στην NOVA, ο προπονητής του Νέου Πανιωνίου τόνισε: "Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που παίζει καλά την κόντρα επίθεση. Θα είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε οπωσδήποτε την νίκη.

Η ομάδα δείχνει σημάδια βελτίωσης. Σε κάθε ματς γίνεται καλύτερη. Πιστεύω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που έχουμε ανάγκη. Ο Αστέρας έχει καλό ρόστερ, με έναν καλό προπονητή. Είναι υπολογίσιμη ομάδα. Όμως πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε αυτοί που θα κερδίσουμε".

Για το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, ο Μάντζιος δήλωσε: "Ποτέ δεν ξέρεις. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Σίγουρα θα έχουμε κάποια παιδιά μαζί μας. Τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να είναι στον Πανιώνιο".

Όσο για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο δήλωσε: "Θα κάνουμε κινήσεις εκεί που έχουμε ανάγκη και με βάση τα οικονομικά μας δεδομένα. Ό,τι κάνουμε είναι για το καλό της ομάδας".

Ο προπονητής του Νέου Πανιωνίου αναφέρθηκε και στην ήττα της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Skoda Ξάνθη λέγοντας: "Ένιωσα πολύ ωραία πέρα από τα προβλήματα που είχαμε. Μας έλειπαν 10 παίκτες. Η προσπάθεια που έγινε ήταν πολύ σοβαρή. Βγήκαμε ωφελημένοι από αυτό το παιχνίδι. Δεν πήραμε το βαθμό που έπρεπε αλλά προχωράμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα