Μαντσίνι: Δε μιλώ για τον Τέβες

18:36 21/2/2012 - Πηγή: AEK365

Το τελευταίο επεισόδιο στη... σαπουνόπερα «Τέβες-Σίτι-Μαντσίνι» θέλει τον Σαμίρ Νασρί να εντάσσεται κι εκείνος στο γκρουπ των παικτών που είναι υπέρ της επανένταξης του Κάρλος Τέβεζ στο «σώμα» της ομάδας. Συγκεκριμένα ο Γάλλος ανέφερε πως ο συμπαίκτης του είναι πολύ σημαντικός παίκτης για τους «Πολίτες», λίγες μόνο μέρες μετά τις παρόμοιες δηλώσεις στις οποίες είχε προβεί και ο Γιάγια Τουρέ. Υποστήριξε επίσης ότι δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί του για να συμπληρώσει πως:«Είναι σημαντικός για κάθε ομάδα της Ευρώπης γιατί έχει ποιότητα. Δεν ξέρω τι συνέβη. Αν πρέπει να ζητήσει συγνώμη, τότε να

το κάνει και θα επιστρέψει στην ομάδα γιατί χρειαζόμαστε παίκτες με την ποιότητά του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Γιουρόπα Λιγκ».
Κι όλα αυτά τη στιγμή που η Σίτι θα υποδεχθεί αύριο την Πόρτο για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, στο επαναληπτικό του «Ντραγκάο» όπου οι Άγγλοι είχαν φύγει με το «διπλό». Όταν λοιπόν ρωτήθηκε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αν έχει συναντηθεί με τον Αργεντινό, για να δοθεί ένα τέλος σ' αυτή την κόντρα, εκείνος αρνήθηκε ν' απαντήσει, αρκούμενος στο να πει: «Είμαι εδώ για να μιλήσω για την Πόρτο».
Αξιοσημείωτο επίσης ότι όταν ο Ιταλός τεχνικός ρωτήθηκε αν θα υπάρξει κάποια συνάντησή του με τον 28χρονο επιθετικό μέσα στο επόμενο διάστημα, υποστήριξε πως: «Υπάρχει μία συνάντηση αύριο... εναντίον της Πόρτο»!
Ν' αναφέρουμε παράλληλα το γεγονός ότι ερωτώμενος ο Ρομπέρτο Μαντσίνι και πάλι την προηγούμενη βδομάδα για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Κάρλος Τέβες, απάντησε πως δεν θα ξαναμιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα για τους επόμενους τρεις μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα