Μαντούκα: Και εμείς θέλουμε το νταμπλ

11:35 17/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο ΑΠΟΕΛ επιβεβαίωσε την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό πετυχαίνοντας την ένατη συνεχόμενη νίκη με τον Γκουστάβο Μαντούκα να υπογραμμίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν ό,τι και οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, δηλαδή την κατάκτηση του νταμπλ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος, πρώην μέσος της ΑΕΚ, στο Balla:
-Για την ένατη διαδοχική νίκη: "Είμαστε ολοένα

και καλύτεροι. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έχουμε μία ομάδα που έχει λύσεις. Απουσιάζει ένας παίκτης, παίζει άλλος και καταφέρνουμε να διατηρούμε την ποιότητα της ομάδας κι αυτό είναι πολύ καλό. Βλέπω την ομάδα ολοένα και καλύτερη και πιο δυνατή".
-Για τα φάουλ που άρχισε να πετυχαίνει τελευταία: "Είναι κάτι νέο και χαίρομαι που μου βγαίνει".
-Αν είναι θέμα προπόνησης τα φάουλ: "Όχι, πάντα προπονούμαστε, απλά τώρα μου βγαίνει στα παιχνίδια".
-Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: "Είναι πάντα ένα ντέρμπι, ένα δύσκολο παιχνίδι. Σεβόμαστε πολύ την Ομόνοια, έχει μία καλή ομάδα. Αρχίζουμε ήδη την προετοιμασία γι' αυτόν τον αγώνα".
-Για το αν έχει ψυχολογικό προβάδισμα στο ντέρμπι ο ΑΠΟΕΛ με τις 9 σερί νίκες: "Ναι, κάθε νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση, κάθε νίκη μας δίνει επιπλέον κίνητρα. Είναι σημαντικό τώρα να συνεχίσουμε, γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και παιχνίδια δύσκολα κι ελπίζουμε να συνεχίσουμε με περισσότερες νίκες".
-Για το ότι ολοκληρώθηκαν τα "εύκολα" παιχνίδια και μένουν μόνο ντέρμπι στο εξής: "Εγώ δεν συμφωνώ, εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Εμείς πρέπει να κάνουμε τα παιχνίδια να φαίνονται εύκολα. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα είναι καλά. Όλα τα ματς είναι δύσκολα κι εμείς μπαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο και την ίδια σοβαρότητα".
-Για την επιθυμία του κόσμου για νταμπλ: "Κι εμείς το θέλουμε. Θα δούμε (σ.σ.: γέλια)".

Keywords
Τυχαία Θέματα