Μανιάτης: Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο

09:15 9/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ, στη Τούμπα, και ο Γιάννης Μανιάτης υποστήριξε πως η ομάδα του Πειραιά δικαιούταν κάτι καλύτερο και πως το τελικό αποτέλεσμα δεν τους αφήνει ικανοποιημένους.
Σε δηλώσεις του ο αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε: "Θέλαμε τη νίκη

για τα παιδιά της Θύρας 7. Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο, προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο καλύτερο ποδόσφαιρο γινόταν. Ειδικά μετά το 30ο λεπτό, κατεβάσαμε την μπάλα για να επιτεθούμε αλλά μας έλειψε η τελική πάσα. Ειδικά προς το τέλος δεν είχαμε καθαρό μυαλό για να τελειώσουμε το παιχνίδι".

Στη συνέχεια, ο Μανιάτης μίλησε
-Για τον Παναθηναϊκό που πλησιάζει: "Ο Παναθηναϊκός πλησίασε στους έξι βαθμούς. Δεν έχει τελειώσει τίποτε. Και ο ΠΑΟΚ, και ο Παναθηναϊκός αλλά και εμείς έχουμε δύσκολα ματς. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, έχουμε και το κύπελλο αλλά και το Europa και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, καθώς έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα τον Φεβρουάριο".
-Για το αν έπαιξε ρόλο ο καιρός: "Σίγουρα είχε αέρα αλλά δεν πιστεύω πως αποτελεί δικαιολογία. Ίσως η μπάλα να μην πήγαινε μπροστά όπως θα θέλαμε σε κάποιες φάσεις. Όπως και να έχει, έπρεπε να κάνουμε πιο εύκολη τη πρώτη πάσα".
-Για το αποτέλεσμα: "Δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Θέλαμε τη νίκη. Δεν είναι αποτυχία η ισοπαλία, αλλά ήμασταν καλύτεροι, προσπαθήσαμε περισσότερο αλλά δεν σκοράραμε, γεγονός το οποίο έφταιξε".
-Για την ατμόσφαιρα, τη φιλοξενία αλλά και τη συμπεριφορά των παικτών του ΠΑΟΚ: "Είχαμε μιλήσει και πριν. Δεν θέλαμε προφανώς να συμβεί κάτι, δεν υπήρχε άλλωστε λόγος. Σε αυτό βέβαια βοήθησαν και οι παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως ο Αθανασιάδης. Δεν χρειαζόταν να γίνουν τα περσινά. Το μόνο περιστατικό είναι εκείνο του Ντομίνγκεζ, ο οποίος δέχθηκε ένα σίδερο στην πλάτη, για αυτό και εκνευρίστηκε και προσπαθούσα να τον ηρεμήσω. Ευχαριστούμε πολύ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία. Πέρα από το περιστατικό με τον Τσόρι, όλα ήταν άψογα".
-Για τη φιλοσοφία του Περέιρα: "Με τον κ. Περέιρα δουλεύουμε πολύ στην τακτική. Ο άνθρωπος μας δείχνει πού πρέπει να βρισκόμαστε όταν έχουμε αλλά και όταν δεν έχουμε την μπάλα στη κατοχή μας. Όταν δεν έχουμε την μπάλα, οι αμυντικοί πρέπει να προσέχουν περισσότερο τους επιθετικούς. Γύρισε και ο Σιόβας, ήρθε ο Σαντάνα, υπάρχει και ο Αυλωνίτης, όλοι βοηθήσανε και βοηθάνε. Ειδικά στα παιχνίδια της Ευρώπης θα μας βοηθήσουν πολύ. Είναι ευκαιρία φέτος να κάνουμε κάτι καλό και να πάμε ψηλά αν περάσουμε την Ντνίπρο. Χρειάζεται και τύχη, μακάρι να τα καταφέρουμε".
-Για το αν υπάρχει «ανάγνωση» του αγώνα από τον Περέιρα, σε σύγκριση με τον Μίτσελ: "Υπάρχει ανάγνωση βέβαια. Υπήρχε και με τον Μίτσελ. Δεν μπορώ να πω πως ο κ. Μίτσελ δεν έκανε καλή δουλειά. Το σίγουρο είναι πως ο κ. Περέιρα δουλεύει πάρα πολύ στην τακτική και ξέρει που πρέπει να είμαστε όταν έχουμε κι όταν δεν έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας. Όταν χάνουμε την κατοχή, αυτόματα πρεσάρουμε για να την κερδίσουμε ξανά και να βρεθούμε στην επίθεση".

Keywords
Τυχαία Θέματα