Μανιάς: «Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ, αλλά…»

08:31 6/6/2013 - Πηγή: AEK365

Την επόμενη εβδομάδα θα αποφασίσει για το μέλλον του ο Μιχάλης Μανιάς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του. Ο 23χρονος φορ έδειξε ξεκάθαρα ότι το πρότζεκτ της ΑΕΚ δεν τον αφήνει σε καμία περίπτωση αδιάφορο, όμως δεν έκρυψε και την ηθική δέσμευση που έχει με τον Απόλλωνα, που του δημιουργεί δεύτερες σκέψεις.
«Χρειάζομαι ξεκούραση και κυρίως να ηρεμήσω, γιατί ειδικά οι τελευταίες εβδομάδες

ήταν πάρα πολύ έντονες», δήλωσε αρχικά ο Μανιάς στη «Live Sport» και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι κάποιες ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για μένα και έχουν προσεγγίσει τον εκπρόσωπό μου, αλλά εγώ δεν έχω εξετάσει ακόμα τις προτάσεις».
Αναφορικά με το ενδιαφέρον της Ένωσης, ο άσος του Απόλλωνα ανέφερε ότι: «Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ, ακόμα και στη Γ' εθνική. Δεν έχω κρύψει ποτέ ότι τη συμπαθώ ως ομάδα και ότι είμαι φαν του Ντέμη Νικολαΐδη. Συμφωνώ ότι το πρότζεκτ είναι εξαιρετικό, αλλά θα πρέπει να σκεφτώ πολλά προτού πάρω την απόφασή μου. Θα φροντίσω να αποτοξινωθώ 4-5 μέρες και από Δευτέρα θα μιλήσω με τον κ.Κοκορόγιαννη για να δούμε ποια είναι η καλύτερη λύση».
Όσο για την δήλωση του τεχνικού διευθυντή του Απόλλωνα, Πάυλου Μαυροφορίδη στον Sentra ότι ο Μανιάς έχει ηθική δέσμευση με την ομάδα της Ριζούπολης, παραδέχτηκε πως: «Είναι αλήθεια. Έχω ηθική δέσμευση απέναντι στον Απόλλωνα. Αλλά όπως προανέφερα, όλα θα ξεκαθαρίσουν από Δευτέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα