Μάνατζερ Σιμόες: «Η ΑΕΚ τον ξέρει ως άνθρωπο και αθλητή»

16:52 25/2/2015 - Πηγή: AEK365

Συνέχεια είχε στην Πορτογαλία η υπόθεση της αποβολής του Αντρές Σιμόες (για διαμαρτηρία) στο παιχνίδι της Μορεϊρένσε με την Μπενφίκα. Δύο ημέρες μετά το... επίμαχο ματς, ο μέσος που ανήκει στην ΑΕΚ, παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι της Μποαβίστα με την Πόρτο. Μάλιστα, ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία από την εξέδρα, κάνοντας και ένα σχόλιο που συσχέτιζε την αποβολή του απέναντι στους Αετούς με το γεγονός ότι έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Πόρτο και

κατέληγε τονίζοντας: «Μορεϊρένσε και Πόρτο στην καρδιά».

Η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε συζητήσεις στη χώρα της Ιβηρικής, με τον μάνατζερ του να κάνει δηλώσεις για το θέμα στη Record. «Έχει μετανιώσει. Έπραξε λάθος και το γνωρίζει. Είναι υπόδειγμα επαγγελματία και δεν έχει κανένα πρόβλημα με κανέναν σύλλογο, ούτε ήθελε να προσβάλει κάποιον. Σπάνια πηγαίνει στα γήπεδα ειδικά σε παιχνίδια άλλων ομάδων. Πιθανότατα είχε πρόσκληση. Επίσης, δεν απαγορεύεται στους ποδοσφαιριστές να βλέπουν αγώνες άλλων ομάδων» ανέφερε ο Ζοακίμ Ριμπέιρο.

Μάλιστα, όταν ο ατζέντης του Σιμόες ρωτήθηκε αν η συγκεκριμένη κίνηση του ποδοσφαιριστή μπορεί να επηρεάσει την -κλεισμένη- μεταγραφή του στην ΑΕΚ(!!!), απάντησε: «Όχι, σε καμία περίπτωση. Ο σύλλογος τον γνωρίζει σαν άνθρωπο και σαν αθλητή. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουν γνώμη γι' αυτό το λόγο».

Keywords
Τυχαία Θέματα