Μάκος: Στην ΑΕΚ χτίζεται κάτι πολύ δυνατό

10:37 10/7/2013 - Πηγή: AEK365

Πεπεισμένος ότι τώρα στην ΑΕΚ χτίζεται κάτι πολύ δυνατό είναι ο Γρηγόρης Μάκος, όπως ο ίδιος τόνισε σε δηλώσεις του από το Σούιτγκραφ του Άρνεμ, όπου βρέθηκε για την προετοιμασία της Ανόρθωσης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γρηγόρη Μάκου στο novasports.gr:

Για την μεταγραφή του στην Ανόρθωση και τις πρώτες του εντυπώσεις από την νέα του ομάδα:

Μέχρι στιγμής

τα πράγματα κυλούν πολύ ομαλά και θετικά για μένα. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, με αγκάλιασαν οι άνθρωποι της Ανόρθωσης. Θέλω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να βρω τα πατήματα μου και τον αγωνιστικό μου ρυθμό, ώστε να μπω στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και να την βοηθήσω, γιατί ξεκινάμε πολύ νωρίς φέτος στην Ευρώπη. Και εύχομαι να πάνε όλα καλά φέτος για μένα, γιατί πέρυσι ήταν πολύ δύσκολη χρονιά.

Για το αν αυτή η μεταγραφή, μπορεί να του ανοίξει την πόρτα της Εθνικής ομάδας:

Ανυπομονώ να βρω τον αγωνιστικό μου ρυθμό και να παίξω αρκετούς αγώνες, για να ξανακερδίσω τη θέση μου στην Εθνική ομάδα. Το ποδόσφαιρο προχωράει, υπάρχουν άλλοι παίκτες που είναι σε ετοιμότητα... Θέλω τουλάχιστον να επανέλθω σε αυτό το επίπεδο και μετά ότι είναι να έρθει, ας έρθει.

Για τον νεανικό Παναθηναϊκό του Γιάννη Αναστασίου:

Τα περισσότερα παιδιά είναι από τις Ακαδημίες απ' όσο ξέρω. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε μια περίεργη κατάσταση φέτος. Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή όχι για να το παρομοιάσω λίγο με την κατάσταση της ΑΕΚ... Τουλάχιστον μπορεί να κάνει μεταγραφές, οπότε είναι στο χέρι του. Πάνω απ' όλα πρέπει να υπάρχει πίστη, υπομονή και τα παιδιά να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να βοηθήσουν την ομάδα τους. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, πρέπει να το καταννοήσουν όλοι και τους εύχομαι καλή επιτυχία.

Για το αν υπήρξε ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του, όπως είχε γραφτεί πρόσφατα:

Όπως είχα πει και πριν λίγο καιρό, έχω πει στον εκπρόσωπο μου ότι δεν θέλω να μου μιλάει για πράγματα τα οποία δεν ισχύουν 100%. Οπότε η μοναδική επίσημη πρόταση που είχα ήταν από την Ανόρθωση. Για ότι είχε γραφτεί και είχε αναφερθεί, το είχα διαψεύσει, γιατί πρώτον δεν μου άρεσε ο τρόπος που βγήκε προς τα έξω. Δεν υπήρχε κάτι τέτοιο και δεν μπορείς να μιλάς έτσι για έναν παίκτη που δεσμεύεται με συμβόλαιο με κάποια ομάδα και να λες ότι παρακαλάει κάποιον σύλλογο. Και αυτό δεν το λέω για τον Παναθηναϊκό, γενικά το αναφέρω. Το διέψευσα, δεν υπήρχε κάτι παραπάνω. Τουλάχιστον εγώ δεν γνωρίζω κάτι. Από εκεί και πέρα, αν ίσχυε αυτό και ήθελαν από την μεριά του Παναθηναϊκού να μου προτείνουν κάτι, υπήρχε ο εκπρόσωπος μου για να το κάνουν. Το μόνο επίσημο που είχα ήταν από την ομάδα που ήρθα και γι' αυτό την επέλεξα αμέσως, για να μην χάσω χρόνο για τους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Για το μέλλον της πρώην του ομάδας, ΑΕΚ:

Είχα πει λίγες μέρες πριν, ότι κάποιος υγιής άνθρωπος μπορεί να σκεφτεί μακροχρόνια και πει ότι ίσως βγει και σε καλό αυτό. Κάποιος άλλος μπορεί να πει ότι κατέστρεψαν την ομάδα. Και τα δυο να σου πω την αλήθεια, σωστά τα θεωρώ. Τώρα εξαρτάται από τον καθένα, πόσο ψύχραιμος είναι... Θέλει υπομονή για να ξαναχτιστεί η ομάδα και νομίζω ότι οι βάσεις που έχουν μπει είναι πάρα πολύ καλές. Όποια παιδιά ασχολούνται τώρα με την ΑΕΚ, ο Τραϊανός Δέλλας, ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Άκης Ζήκος, με μπροστάρη σίγουρα τον κ. Μελισσανίδη, πάνε να χτίσουν κάτι πάρα πολύ καλό. Όμως θέλει λίγο υπομονή τώρα που η ομάδα έπεσε στην τρίτη κατηγορία, ώστε να φτιαχτεί λιθαράκι- λιθαράκι και να ανέβει και πάλι εκεί που της αξίζει και να βαδίσει στον δρόμο που πρέπει.

Keywords
Τυχαία Θέματα