Μακάι: Καμία δικαιολογία

23:42 7/10/2013 - Πηγή: AEK365

Οι παίκτες του συλλόγου, βρίσκονται σε κόντρα με το μεγάλο αφεντικό, Βίνσεν Ταν, για το μπόνους που θα μοιραστούν στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου, ανάλογα και με τις συμμετοχές του καθενός.

Σε πρώτο στάδιο, ο Βίνσεν Ταν είχε αρνηθεί να συμπεριληφθεί το συγκεκριμένο μπόνους στα συμβόλαια των παικτών, πράγμα που τους εκνεύρισε. Αυτοί, σκέφτονταν να προχωρήσουν σε... πιο δραστικές μεθόδους, αδιαφορώντας για όσα θα ζητούσε ο ιδιοκτήτης του συλλόγου από εδώ και πέρα, τις ημέρες που θα είχαν αγωνιστικές

υποχρεώσεις.

Έπειτα από πολλές συζητήσεις, ορισμένες εκ των οποίων έγιναν σε έντονο ύφος, ο Ταν αποφάσισε να κάνει μια προσφορά στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ωστόσο, δεν κρίθηκε ικανοποιητική και απορρίφθηκε.

Οι παίκτες θεώρησαν ότι το ποσό θα έπρεπε να είναι πολύ μεγαλύτερο από τη στιγμή που πλέον αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά στην τελική, αποδέχθηκαν την προσφορά, εξασφαλίζοντας πως ακόμα και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Κάρντιφ που ενδεχομένως να μην πάρουν πολλές ευκαιρίες, να λάβουν κανονικά το μπόνους.

Όλα αυτά σημειώθηκαν πριν από το παιχνίδι με τη Νιούκαστλ, από την οποία οι «bluebirds» ηττήθηκαν εντός έδρας με σκορ 2-1. Ο τεχνικός της ουαλικής ομάδας, Μάλκι Μακάι, ξεκαθάρισε πως: «Σε καμία περίπτωση όσα προηγήθηκαν του αγώνα με τη Νιούκαστλ δεν αποτελούν δικαιολογία για την κακή εμφάνιση και την ήττα».

Keywords
Τυχαία Θέματα