Μακ: Θα είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια

09:21 15/8/2014 - Πηγή: AEK365

Την βεβαιότητα του πως ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος για τα επίσημα παιχνίδια εξέφρασε ο Ρόμπερτ Μακ.
Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα REAL NEWS, ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός τόνισε: "Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά στην προετοιμασία και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια".
Ο Μακ αναφέρθηκε στο λόγο που αποφάσισε να δεχτεί τη πρόταση του ΠΑΟΚ:

"Έπειτα από τέσσερα χρόνια στη Νυρεμβέργη, έψαχνα κάτι διαφορετικό. Ήθελα να παλεύω για τίτλους και ο ΠΑΟΚ μου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Θέλω από την πλευρά μου να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα, στο Κύπελλο, αλλά και στην Ευρώπη, είτε πετυχαίνοντας γκολ, είτε δίνοντας ασίστ στους συμπαίκτες μου. Το σημαντικό δεν είναι τι θα κάνω εγώ σε ατομικό επίπεδο, αλλά το να πηγαίνει καλά ο ΠΑΟΚ. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας κι όλα εξαρτώνται από τη δουλειά που κάνουμε όλοι μαζί στο γήπεδο. Πιστεύω ότι το ρόστερ του ΠΑΟΚ διαθέτει παίκτες με ποιότητα, το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και θα καταφέρουμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα στη σεζόν".
Για το πρώτο παιχνίδι με τη Ζίμπρου, στα play off του Europa League, ο Μακ δήλωσε: "Ένας από τους λόγους που ήρθα στον ΠΑΟΚ είναι και το γεγονός ότι θέλω να αγωνιστώ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στόχος μας είναι να διακριθούμε στο Γιουρόπα Λιγκ και για να τα καταφέρουμε, θα πρέπει να προσπεράσουμε αυτό το εμπόδιο της Ζίμπρου. Πιστεύω πως έχουμε τη δυνατότητα να προκριθούμε αν είμαστε αυτοί που πρέπει και στη συνέχεια να διακριθούμε και στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης".

Keywords
Τυχαία Θέματα