Μάγκικη νίκη η ΑΕΚ!

21:48 18/1/2013 - Πηγή: AEK365

Σε ένα δραματικό παιχνίδι, όπως εξελίχθηκε τα τελευταία λεπτά η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη επί του Δούκα με 23-22, για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1. Έτσι, η Ένωση έμεινε μόνη 2η στον βαθμολογικό πίνακα και περιμένει το αυριανό ματς του Διομήδη.

Το ματς

Δυνατά ξεκίνησε η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Δούκα. Συγκεκριμένα, η Ένωση έδειξε θετικά στοιχεία στην επίθεση και έφτασε να δημιουργήσει

μια διαφορά ασφαλείας και να δείχνει χαλαρή (7-4). Στη συνέχεια, όμως κάποια αδράνεια στις αμυντικές προσπάθειες έδωσε την δυνατότητα στους παίκτες του Δούκα να μειώσουν, χωρίς αποτέλεσμα, όμως αφού με εξαιρετικές προσπάθειες των Μπακαούκα και Γεωργιάδη η Ένωση έφτασε να επιστρέψει τη διαφορά στα τρία γκολ (12-9). Σκορ με το οποίοι οι δυο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη αδράνεια χαρακτήρισε τις ενέργειες της ΑΕΚ, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι και έκαναν ένα σερί παίρνοντας το προβάδισμα (15-17) με πρωταγωνιστή τον Μουντζουρίδη. Οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη δεν ήταν διατεθειμένοι, όμως να παρατήσουν το ματς και με πάθος και καθαρό μυαλό έφτασαν ξανά στο να γυρίσουν το σκορ και να φτάσουν στο 22-20. Καταλυτικό σημείο έπαιξαν τα γκολ των Γεωργιάδη- Παπαδιονυσίου και οι αποκρούσεις του Καφφάτου. Έτσι, αν και η ΑΕΚ είχε τα ηνία, ο Δούκας προσπάθησε, πάλεψε και κατάφερε να φέρει λίγα λεπτα πριν το τέλος την αναμέτρηση στο γκολ. Τα τελευταία δευτερόλεπτα ήταν για γερά νεύρα, αλλά με καθαρό μυαλό οι μάγκες έφυγαν νικητές με 23-22.

ΑΕΚ- ΔΟΥΚΑΣ 23-22
Τα δεκάλεπτα: 2-4, 7-6, 12-9 (ημχ.), 14-14, 18-18, 23-22
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 6, Γεωργιάδης 7, Γιαννόπουλος, Μπαλωμένος 4, Τσακνής, Συγγάρης, Ασαρίδης, Οικονόμου, Αλβανός 1, Ναουμίδης, Τσαούσης, Παπαδιονυσίου 5, Κουρέτας, Παπαδόπουλος, Χερουβείμ.
ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Μουντζουρίδης 10, Γεωργίου, Τόμπρος 1, Τζηράς 5, Γκέρτσος 3, Ζαμπούνης 1, Νικολαϊδης 2, Αργυράκης, Γεωργιάδης, Αραπακόπουλος, Ζαλώνης, Μισαηλίδης, Μαγκαφουράκης, Κλεώπας, Κοτελίδας, Στούμπης Π.
Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας, δίλεπτα: 5-3, πέναλτι: 3/3-3/4

Keywords
Τυχαία Θέματα