Μάγκες, μπορείτε!

00:02 12/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει να κάνει το χρέος της μέχρι το τέλος για αυτό θα παλέψει για τη νίκη και στον αγώνα του Σαββάτου. Η Ένωση αντιμετωπίζει τον Δούκα, στο κλειστό γήπεδο του Βύρωνα, στο πλαίσιο των πλέι οφ της δεύτερης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ ανδρών, σε έναν αγώνα που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 18:00 το απόγευμα. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτή τη «μάχη» και περιμένουν ένα δώρο από τον Διομήδη, ο οποίος

την ίδια ώρα αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο Άργος. Οι Θεσσαλονικείς μπορεί μετά την ήττα που γνώρισαν την περασμένη αγωνιστική από την ΑΕΚ να έχουν μείνει ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου, όμως είναι αποφασισμένοι να παίξουν για την ιστορία του. Από την άλλη ο Διομήδης είναι πιο χαλαρός, από την στιγμή που σε περίπτωση κατάκτησης ενός βαθμού θα έχει κατακτήσει και τυπικά το Πρωτάθλημα.

Η Ένωση έχει μάθει να παλεύει και αυτό αναμένεται να κάνει και τώρα, ακόμα και αν η υπόθεση τίτλος δεν βρίσκεται στα χέρια της. Ο Γιάννης Αρβανίτης, άλλωστε έχει ζητήσει από τους παίκτες του απόλυτη συγκέντρωση και πάθος, ώστε να φτάσουν στο «δίποντο» και να κάνουν αυτό που πρέπει για να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Ο Ενωσίτης τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του για ακόμα ένα ματς τον Νίκο Κοκολοδημητράκη, ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία τους για να ξεπεράσει τον τραυματισμό τους στο μηνίσκο, ενώ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Σάββατο 12/5/2012
Α1 Ανδρών ΟΠΑΠ (2η αγωνιστική πλέι-οφ)
ΔΑΚ Άργους 18:00, Διομήδης Άργους-ΠΑΟΚ (Πατιός- Τσιάνας, Μπάβας)
ΔΓ Βύρωνα 18:00, ΑΕΚ- ΑΣΕ Δούκα (Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Νικολάου).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΙ- ΟΦ
1. Διομήδης Άργους 22 (+0,5)
2. ΑΕΚ 18
3. ΠΑΟΚ 16
4. ΑΣΕ Δούκα 13.

Keywords
Τυχαία Θέματα