Μαγεία στο Ανοέτα

23:05 26/5/2013 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ - 37η αγωνιστική

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 3-3

ΓΗΠΕΔΟ: Ανοέτα

Καταπληκτικό ματς στο Σαν Σεμπαστιάν όπου Σοσιεδάδ και Ρεάλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 με τους Βάσκους να διατηρούν ελπίδες για έξοδο στο Champions League.

Οι Μαδριλένεοι ξεκίνησαν ιδανικά το ματς καθώς μόλις στο 6ο λεπτό ο Ιγκουαΐν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μικέλ Γκονθάλεθ και σκόραρε. Η Σοσιεδάδ αντεπιτέθηκε και στο 19' άγγιξε το γκολ όμως ο Λόπεθ με απίστευτη επέμβαση σταμάτησε την κεφαλιά του Γκρισμάν. Στο 57' ο Καγεχόν εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Κακά και έκανε το 2-0 για τη Ρεάλ. Επτά λεπτά μετά οι Βάσκοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Κεντίρα και ο Τσάμπι Πριέτο μείωσε. Στο 78' ο Γκρισμάν έφερε το παιχνίδι στα ίσα όμως μόλις δύο λεπτά μετά πήρε εκ νέου προβάδισμα με σκόρερ τον Κεντίρα. Ακόμα και έτσι όμως η Σοσιεδάδ δεν το έβαλε κάτω και στο 93' κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Πριέτο.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Ντε Λα Μπέγια, Ινίγκο Μαρτίνεθ, Μικέλ Γκονθάλεθ, Κ. Μαρτίνεθ, Ιγιαραμένδι (59'Θουρουτούθα), Μαρκέλ (80'Χοσέ Άνχελ), Γκρισμάν, Πριέτο, Κάστρο, Αγιρέτσε.

ΡΕΑΛ Μ.: Ντ. Λόπεθ, Μαρσέλο (83'Νάτσο), Καρβάλιο, Αλμπιόλ, Αρμπελόα, Μόντριτς, Κεντίρα, Εσιέν, Κακά (66'Ντι Μαρία), Καγεχόν (70'Οζίλ), Ιγκουαΐν.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΛΕΒΑΝΤΕ; 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Σαν Μαμές

Μαύρο αντίο είπε στο Σαν Μαμές η Μπιλμπάο. Στο τελευταίο της ματς στο Κατεντράλ η Αθλέτικ έχασε με 1-0 από τη Λεβάντε.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Πέδρο Ρίος μόλις στο 10ο λεπτό και ακόμα ένα στο 50' με τον Ντιόπ. Η Μπιλμπάο έμεινε με δέκα στο 61' όταν αποβλήθηκε ο Μουνιαΐν. Με παίκτη παραπάνω η Λεβάντε πίεσε πιο πολύ και τελικά κατάφερε να σκοράρει στο 90' με τον Χουάνλου.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Αορτενέτσε, Σαν Χοσέ, Γκουρπέγκι, Ιραόλα, Άντερ (68'Τοκέρο), Ιτουράσπε, Ντε Μάρκος, Μουνιαΐν, Σουσαέτα (55'Ιμπάι Γκόμεθ), Αντουρίθ (76'Γιορέντε)

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Καράμπελας, Ναβάρο, Βύντρα, Ροντάς, Ντιόπ, Ιμπόρα, Ρ. Γκαρθία (79'Χουάνλου), Βάλδο, Π. Ρίος (73'Ελ Ζαρ), Ακουαφρέσκα (68'Μίτσελ).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Βιθέντε Καλδερόν

Μέτριο παιχνίδι στη Μαδρίτη με την Ατλέτικο να έχει την υπεροχή αλλά τελικά να αναδεικνύεται ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Μαγιόρκα. Οι "νησιώτες" παραμένουν στον πάτο της βαθμολογίας και διατηρούν ελάχιστες ελπίδες παραμονής.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Κουρτουά, Φ. Λουίς, Γκοδίν, Μιράντα, Χουανφράν, Αρντά (57'Όλιβερ), Γκάμπι (63'Αντριάν), Μ. Σουάρεθ, Κόκε (88'Ροντρίγκες), Ντ. Κόστα, Φαλκάο.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Αουάτ, Λούνα, Μπιγκάς, Ζερόμελ, Χάτον, Μαρτί (74'Άλφαρο), Τισόνε, Βίκτορ (83'Περέιρα), Χ. Μάρκεθ, Ντος Σάντος, Χέμεντ (32'Νσούε).

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Κορνεγιά ελ Πρατ

Ο στόχος των 100 πόντων παραμένει ολοζώντανος για την Μπαρτσελόνα που νίκησε την Εσπανιόλ στο τοπικό ντέρμπι της Καταλονίας με 2-0. Οι "μπλουγκράνα" άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό με ένα όμορφο γκολ του Αλέξις Σάντσες. Στο 32' ο Φάμπρεγας είχε δοκάρι ενώ στο 52' ο Βίγια έχασε μοναδική ευκαιρία. Η Εσπανιόλ έμεινε με δέκα όταν αποβλήθηκε ο Γουακάσο και έξι λεπτά μετά ο Πέδρο σφράγισε τη νίκη της Μπαρτσελόνα γράφοντας το 0-2.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κρίστιαν, Βίκτορ Σάντσες (71'Σιμάο), Φορλίν, Στουάνι (91'Αλφόνσο), Σέρχιο, Βερντού (89'Κρίστιαν Γκόμεθ), Χάβι Λόπεθ, Καπντεβίλα, Κολότο, Γουακάσο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Άλμπα, Σονγκ, Τιάγκο, Ινιέστα, Αλέξις Σάντσες (83'Τέγιο), Φάμπρεγας, Βίγια (71'Πέδρο).

ΧΕΤΑΦΕ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Κολίσεουμ Αλφόνσο Πέρεθ

Το μικρό ντέρμπι της Καστίλης πήγε στη Ράγιο που νίκησε με 2-1 τη Χετάφε. Η "Χέτα" άνοιξε το σκορ στο 48' με κεφαλιά του Ράφα. Η Ράγιο όμως απάντησε άμεσα καθώς πέντε λεπτά μετά ο Τσόρι Ντομίνγκεθ ισοφάρισε. Τελικά η ομάδα του Βαγέκας έφυγε με διπλό καθώς σε μια κόντρα στο 90' ο Ντιέγκο Κάστρο πέτυχε αυτογκόλ και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Εσκουδέρο, Φ. Φερνάντεθ, Ράφα, Βαλέρα, Μίτσελ (73'Άλβαρο), Τσ. Τόρες, Ντ. Κάστρο, Μπαράδα, Πέδρο Λεόν, Λαφίτα.

ΒΑΓΕΚΑΝΟ: Ρουμπέν, Νάτσο, Φιγκέρας, Γκάλβες, Αρμπίγια, Φουέγο, Τρασόρας, Πίτι (70'Μπανγκουρά), Χοσέ Κάρλος, Βάσκεθ (78' Περέα), Ντομίνγκεθ.

ΜΑΛΑΓΑ-ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: Ροσαλέδα

Η Μάλαγα επικράτησε με 3-1 της Ντεπορτίνο και κρατάει τη θέση που οδηγεί στο Europa. Από την άλλη οι Γαλιθιανοί παραμένουν οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Σαβιόλα έδωσε προβάδισμα στη Μάλαγα λίγο πριν λήξει το ημίχρονο και στο 64' ο Ζούλιο Μπαπτίστα έκανε το 2-0. Η Ντέπορ κατάφερε να μειώσει στο 75' με τον Σαλομάο αλλά τέσσερα λεπτά μετά ο Ίσκο με ένα τρομερό γκολ σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Ελισέου, Ουέλιγκτον, Ντεμικέλις, Γκάμες, Τουλαλάν, Ιτούρα, Μπαπτίστα, Ίσκο, Χοακίν, Σαβιόλα (66'Σεμπάστιαν Φερναντές).

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Αρανθούμπια, Αγιόθε (71'Ολιβέιρα), Αϊτάμι, Ζε Κάστρο, Σίλβιο (67'Σαλομάο), Αγκιλάρ, Ντομίνγκεθ, Βαλερόν, Μπρούνο Γκάμα, Πίτσι, Ρίκι.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Ρέινο ντε Ναβάρα

Ανατροπή και νίκη σωτηρία για την Οσασούνα που επικράτησε με 2-1 της Σεβίλλης και εξασφάλισε την παραμονή της. Η ομάδα της Ναβάρα είχε δοκάρι στο 28' με τον Ντε λας Κουέβας και στο 42' απείλησε με κεφαλιά του Ρουμπέν. Στο 50' όμως ο Νεγρέδο πάγωσε το "Ρέινο" κάνοντας το 0-1. Η Οσασούνα απάντησε στο 63' με τον Πουνιάλ να ισοφαρίζει. Στο 79' ο Θεχούδο ολοκλήρωσε την ανατροπή γράφοντας το 2-1.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντεθ, Νταμιά, Αρίμπας, Ρουμπέν, Μπερτράν, Φ. Σίλβα, Πουνιάλ, Ντε Λας Κουέβας (73'Θεχούδο), Αρμεντέρος, Μασούντ (57'Γιορέντε), Κίκε Σόλα (84'Όιερ).

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Ναβάρο, Κάλα, Μποτία (68'Πουέρτο), Κόκε, Κοντόγκμπια, Μεντέλ, Περότι (75'Μπαμπά), Ράκιτιτς, Χ. Νάβας, Νεγρέδο.

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ: 4-0

ΓΗΠΕΔΟ: Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Στη ζώνη του υποβιβασμού παρέμεινε η Σαραγόσα η οποία γνώρισε την ήττα με 4-0 από την Μπέτις στην Ανδαλουσία με τους "βέρδες" να διατηρούν ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 5ο δευτερόλεπτο του αγώνα χάρη με τον Ρουμπέν Κάστρο. Στο 17' ήρθε το 2-0 για τους "μπέτικος" με σκόρερ αυτή τη φορά τον Παμπόν και στο 50' σφράγισαν τη νίκη τους όταν ο Χόρχε Μολίνα πέτυχε το 3-0. Η Σαραγόσα είχε καταρρεύσει και στο 70' δέχθηκε και τέταρτο γκολ με τον Παμπόν να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

ΜΠΕΤΙΣ: Αντριάν, Νάτσο, Παουλάο, Αμάγια, Ά. Λόπεθ, Μπενιάτ, Ρ. Πέρεθ, Ρουμπέν Κάστρο, Παμπόν (75'Κάμπελ), Σεβίγια, Μολίνα.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Ρομπέρτο, Άμπραχαμ, Άλβαρο, Λόοβενς, Σαπουνάρου, Απόνιο, Χοσέ Μάρι, Μοντάνιες, Ροδρι (73'Μπενιβενί), Βίκτορ Ροντρίγκεθ (46'Ροσίνα), Πόστιγκα.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΓΡΑΝΑΔΑ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Μεστάγια

Με ένα γκολ του Σολδάδο στο 59' η Βαλένθια νίκησε τη Γρανάδα και κρατάει στα χέρια της την έξοδο στο Champions League.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐτα, Γουαρδάδο, Ματιέ, Ρ. Κόστα, Ζ. Περέιρα,Παρέχο, Αλμπέλδα (56'Κανάλες), Μπερνάτ (66'Σισοκό), Ζόνας (88'Τίνο Κόστα), Μπανέγα, Σολδάδο.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Σικέιρα, Μάινθ, Ντιακατέ, Νιομ, Νολίτο, Μ. Ρίκο, Ρέθιο, Μπουονανότε Τόριε, Ελ Αράμπι (72'Ιγκάλο).

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΘΕΛΤΑ ΒΙΓΚΟ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Χοσέ Θορίγια

Τις ελπίδες της για παραμονή διατήρησε η Θέλτα με το σωτήριο διπλό που πέτυχε στο "Θορίγια" επικρατώντας 2-0 της αδιάφορης Βαγιαδολίδ. Ο Καμπράλ έδωσε προβάδισμα στη Θέλτα στο 28ο λεπτό και στο 54' η ομάδα της Γαλικίας κέρδισε πέναλτι. Ο Άσπας σημάδεψε σωστά και έκανε το 0-2 για την ομάδα του.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Χάιμε, Πένια, Βαλιέντε, Σερένο (62'Ρουέδα), Ρουκάβινα, Β. Πέρεθ, Ά. Ρούμπιο (46'Μπουένο), Λάρσον (46'Σάστρε), Όσκαρ, Έμπερτ, Μανούτσο.

ΘΕΛΤΑ Β.: Βάρας (44'Ρουμπέν Μπλάνκο), Λάγο, Τούνιες, Καμπράλ, Μπελβίς, Ίνσα, Ουμπίνια, Κρον-Ντέλι, Ά. Λόπεθ (86'Μαντίντα), Α. Φερνάντες (62'Ορεγιάνα), Ιάγο Άσπας.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα