Μάχη για το σεντόνι

20:56 4/2/2012 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ- ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 3-3
Γήπεδο: Σαν Μαμές
Τετράδα έπιασε η Εσπανιόλ που απέσπασε ισοπαλία 3-3 μέσα στην έδρα της Μπιλμπάο, που και αυτή βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τους Καταλανούς και τη Λεβάντε.
Η Μπιλμπάο άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό με το κοντινό σουτ του Ντε Μάρκος μετά το λάθος διώξιμο του Ντιντάκ, ενώ στο 32ο λεπτό ο Ρομαρίκ έφερε το ματς στα ίσια για την Εσπανιόλ μετά από ολιγωρία της άμυνας της Μπιλμπάο.
Η Εσπανιόλ είχε ακυρωθέν γκολ με τον Μορένο στο 4ο λεπτό,

ενώ στο 47' ο Βάις γύρισε το ματς για τους Καταλανούς σε 2-1.
Η Μπιλμπάο μετά από αυτό το γκολ αφυπνίσθηκε και ισοφάρισε στο 57ο λεπτό με την κεφαλιά του Γιορέντε μετά από τη σέντρα του Σουσέτα.
Οι Βάσκοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο 64', καθώς ο Αντέρ έκανε τη σέντρα και ο Χάβι Μαρτίνεθ με κεφαλιά έγραψε το 3-2.
την ισοπαλία στην Εσπανιόλ έδωσε ο Αλμπίν με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα.
ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Μαρτίνεθ, Σαν Χοσέ, Αουρτενέτσε, Ιτουράσπε, Ντε Μάρκος, Πέρες (46' Σουσαέτα), Λόπες (46' Αντέρ), Μουνιαΐν, Γιορέντε (75' Τοκέρο).
ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Λόπες, Ροντρίγκες, Ντιντάκ, Μορένο, Φορλίν (81' Ούτσε), Ρομαρίκ, Βερδού, Κουτίνιο (66' Τιεβί), Βάις, Φόντε (73' Αλμπίν).

ΜΑΓΙΟΡΚΑ- ΜΠΕΤΙΣ: 1-0
Γήπεδο: Ιμπεροστάρ
Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Μαγιόρκα, η οποία νίκησε με 1-0 τη Ρεάλ Μπέτις.
Η Μαγιόρκα έφτασε κοντά στο γκολ μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Χέμεντ να προσπαθεί να πλασάρει τον Κάστο και τον τελευταίο να αποκρούει με τα πόδια.
Ο Κάστο έσωσε την ομάδα του και στο 14ο λεπτό, σε προσπάθεια του Περέιρα, αλλά τελικά στο 23ο λεπτό ο Τσόρι Κάστρο κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.
Ο άσος της Μαγιόρκα βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ και με τη βοήθεια του δοκαριού έκανε το 1-0.
Στο 35ο λεπτό το σουτ του Βίκτορ πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 62 ο Κάστο απέκρουσε την κεφαλιά του Ραμίς.
Η Μπάτις έμεινε με 10 παίκτες στο 75', καθώς αποβλήθηκε ο Μάριο, ενώ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 85ο λεπτό με την αποβολή του Ραμίς.Οι Νησιώτες έμειναν με 9παίκτες στιςμ καθυστερήσεις λόγω αποβολής του Βίκτορ.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Καλαταγιούντ, Τσίκο, Σεντρός (68' Νούνιες), Ραμίς, Κάσερες, Ματί, Πίνα (84 Πίνα), Περέιρα, Κάστρο, Χέμεντ (63' Ογκουνγίμι), Βίκτορ .

ΜΠΕΤΙΣ: Κάστο, Παουλάο, Μάριο, Τσίκα (46' Μοντέρο), Μαρτίνεθ, Κάνιας, Ιρινέι (55' Μπενιάτ), Χουανμά, Καστρο, Ποσουέλο (78' Σάλβα), Κρουζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα