«Μάχη για την πρόκριση»

18:04 25/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Φρανσουά Μοντέστο τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει την δική του μάχη για την πρόκριση στην συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεκαθάρισε όμως ότι η Μονπελιέ θέλει προσοχή στο Καραϊσκάκη. «Η Μονπελιέ μας 'έπνιξε' στο πρώτο ημίχρονο. Είχε την κατοχή της μπάλας αλλά εμείς αμυνθήκαμε καλά. Η διαφορά μας ήταν στο ότι ο Ολυμπιακός είναι έμπειρη ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ αφού αγωνίζεται σε αυτή την διοργάνωση κάθε χρόνο.

Η Μονπελιέ ήταν κυρίαρχη αλλά δεν είχε την ευκαιρία να «κλειδώσει» το παιχνίδι υπέρ της.

Γνωρίζαμε πως είναι μια καλή ομάδα και έχουν δυνατό κέντρο και επίθεση, με παίκτες όπως ο Μπελχαντά και Καμπελά. Εμείς προσπαθήσαμε να είμαστε συμπαγείς και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας και αυτό κάναμε. Όσο έχουμε μαθηματικές πιθανότητες να προκριθούμε, θα παλέψουμε γι' αυτό.

Θα δώσουμε την μάχη μας αλλά θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μονπελιέ. Παίζουν καλά την αντεπίθεση και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το ματς επειδή θα είναι αρκετά δύσκολο.

Γενικά πάντως υποφέραμε στο πρώτο μέρος όμως στο δεύτερο κάναμε ευκαιρίες μετά το δικό τους γκολ. Παίξαμε όπως αξίζει στον Ολυμπιακό. Δεν είχαμε την μπάλα στο 1ο ημίχρονο και δεν κάναμε ευκαιρίες μετά το τέρμα τους.

Βγήκαμε μπροστά γιατί δεν είχαμε άλλη επιλογή μετά το 1-0 από το να βάλουμε γκολ.Είναι σίγουρα κακό αποτέλεσμα που νίκησε η Σάλκε στην Άρσεναλ. Τίποτα δεν είναι μαθηματικά τελειωμένο. Πρέπει να τα δώσουμε όλα στα ματς που απομένουν στο Τσάμιονς Λιγκ».

Keywords
Τυχαία Θέματα