Μάχη για να μείνει στην ΑΕΚ ο Ίνγκλις!

15:15 3/12/2014 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ για να πείσει τον Καρλ Ίνγκλις να ενταχθεί στις τάξεις της έκανε αρκετές υπερβάσεις και όχι μόνο στο οικονομικό σκέλος. Ένα από τα αιτήματα της πλευράς του παίκτη ήταν και η δυνατότητα να μείνει ελεύθερος από τις 14 Δεκεμβρίου, ώστε να επιστρέψει σύντομα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Σχετική αναφορά γίνεται σε ρεπορτάζ του e-basket.gr.

Από τότε, βέβαια, έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι, ο Καναδός μπόμπερ έχει δείξει τεράστια δείγματα προσαρμογής στην ομάδα και απολαμβάνει την παρουσία

του σε αυτή. Εντός της εβδομάδας επίκειται, μάλιστα, συνάντησή του με τον Μάκη Αγγελόπουλο, προκειμένου να σφραγιστεί η παραμονή του. Προς αυτή την κατεύθυνση, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ είναι διατεθειμένος να του επεκτείνει το συμβόλαιο, αλλά και να του αυξήσει τις ήδη υψηλότατες απολαβές του.

Σε κάθε περίπτωση, φυσικά, στην ΑΕΚ είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα. Εξετάζοντας τις εναλλακτικές, ο Μάικ Μπράμος, πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, είναι από εκείνους που ενδιαφέρουν την Ένωση, όμως, προς το παρόν, δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία μαζί του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του ebasket.gr:

«Ότι ο Καρλ Ίνγκλις παραμένει το μεγάλο "στοίχημα" της ΑΕΚ είναι γνωστό. Κοινό μυστικό είναι ότι μέσα στον Δεκέμβριο η διοίκηση και ο Ντράγκαν Σάκοτα, ο καθένας από τη δική του σκοπιά, θα επιδιώξουν να πείσουν τον Καναδό αρχισκόρερ να παραμείνει και να μην κάνει χρήση ενός όρου του συμβολαίου του. Πληροφορίες αναφέρουν, όμως, ότι το Γραφείο που εκπροσωπεί τον αθλητή, ενημερώνει ή υπενθυμίζει ήδη ότι από τις 14 Δεκεμβρίου ο παίκτης μπορεί να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, καθώς υπάρχει ένα "παράθυρο".

"Carl English has a window to leave AEK on December 14. He is averaging 18ppg", αναφέρει μεταξύ άλλων στο e-mail, που έχει αποσταλεί προς διάφορες κατευθύνσεις, όπου γίνεται σαφές προς μάνατζερ, σκάουτερ και συλλόγους, ότι "υπάρχει παράθυρο για αποδέσμευση ενός από τους καλύτερους παίκτες, που έχουν φορέσει την φανέλα της "Βασίλισσας".

Μέσα στις επόμενες ημέρες άλλωστε Μάκης Αγγελόπουλος και Αλέξης Αλεξίου "θα πέσουν με τα μούτρα" (κατά την έκφραση) σ' αυτή την περίπτωση. Η παραμονή του Ίνγκλις παραμένει βασική προτεραιότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα