Λουτσέσκου: Παίξαμε καλύτερα από Γιουβέντους

12:13 3/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στην κορυφή του 5ου ομίλου παρέμεινε η Σαχτάρ Ντόνετσκ μετά το 1-1 στο Τορίνο κόντρα στην Γιουβέντους με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου να υποστηρίζει πως η ομάδα του θα μπορούσε να κερδίσει καθώς, όπως είπε, ήταν καλύτερη από την πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής της Σαχτάρ Ντόνετσκ τόνισε: "Πήραμε έναν σημαντικό βαθμό με τον οποίο παραμείναμε πρώτοι. Η Γιουβέντους είναι πίσω μας με δυο βαθμούς. Μετά από δυο αγώνες δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω. Περιμέναμε ένα δύσκολο

παιχνίδι. Ξέραμε πως έπρεπε να τρέξουμε πολύ και να πιέσουμε ασφυκτικά. Πιστεύω πως παίξαμε πολύ καλά, καλύτερα από την Γιουβέντους. Θα μπορούσαμε να νικήσουμε αλλά είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία".
Για το πού μπορεί να φτάσει η Σαχτάρ Ντόνετσκ στο εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ, ο Λουτσέσκου δήλωσε: "Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Οι παίκτες αυτοί δουλεύουν μαζί μου εδώ και πέντε χρόνια. Ήρθαν 18χρονοι και άπειροι και τώρα είναι έτοιμοι ποδοσφαιριστές. Δεν είναι τυχαίο πως για 26 αγώνες είμαστε αήττητοι. Έχουμε πολλές δυνατότητες και μπορούμε να πάμε μακριά στην διοργάνωση. Τα επόμενα δυο παιχνίδια με αντίπαλο την Τσέλσι θα μας δείξουν πολλά για το πού μπορούν να φτάσουν οι φιλοδοξίες μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα