Λουίς Ενρίκε: Το 1-0 μας κάνει να αισιοδοξούμε

07:59 22/1/2015 - Πηγή: AEK365

Με γκολ του Λιονέλ Μέσι στα τελευταία λεπτά, η Μπαρτσελόνα κέρδισε την Ατλέτικο Μαδρίτης και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας με τον Λουίς Ενρίκε να υποστηρίζει πως το 1-0 είναι δίκαιο αποτέλεσμα και κάνει τη Μπαρτσελόνα να αισιοδοξεί εν όψει της ρεβάνς στο "Βιθέντε Καλδερόν".
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Καμπ Νου", ο Καταλανός τεχνικός της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την αμυντική τους απόδοση. Γνωρίζαμε

πως για να νικήσουμε την Ατλέτικο θα έπρεπε να έχουμε συμπαγή και αποτελεσματική αμυντική γραμμή. Από την επίθεση, δεν έπρεπε να περιμένουμε περισσότερα, καθώς η Ατλέτικο είναι από τις καλύτερες ομάδες στην αμυντική λειτουργία.
Το 1-0 είναι δίκαιο αποτέλεσμα και μας κάνει να αισιοδοξούμε για τη ρεβάνς. Είχαμε και άλλες καλές ευκαιρίες, αλλά το αποτέλεσμα είναι δίκαιο".
Για την εμφάνιση του Λουίς Σουάρες, ο Λουίς Ενρίκε δήλωσε: "Σήμερα ίσως να μην είχε τη τύχη να σκοράρει, αλλά ήταν σταθερός και μας έδωσε λύσεις καθώς δημιουργούσε κινδύνους στην αντίπαλη περιοχή. Θα έρθουν σίγουρα και τα γκολ, δεν έχω καμία αμφιβολία".

Keywords
Τυχαία Θέματα