Λουίς Ενρίκε: Μετά το Clasico, υπάρχουν άλλα δέκα παιχνίδια

18:06 21/3/2015 - Πηγή: AEK365

Η Μπαρτσελόνα είναι πρώτη στη βαθμολογία, ένα βαθμό μπροστά από τη Ρεάλ Μαδρίτης και υποδέχεται τη μεγάλη της αντίπαλο στο "Καμπ Νου" με τον Λουίς Ενρίκε να σημειώνει πως το παιχνίδι δεν θα καθορίσει την εξέλιξη της μάχης του τίτλου αφού, όπως είπε, θα ακολουθήσουν άλλα δέκα παιχνίδια.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Αντιμετωπίζουμε τους αιώνιους αντιπάλους μας και την ομάδα που είναι πιο κοντά σε εμάς στη βαθμολογία. Αν τους νικήσουμε παίρνουμε πόντους και χάνουν εκείνοι την ευκαιρία να μαζέψουν πόντους.
Έχουμε πολλά κίνητρα και αυτό είναι

ένα παιχνίδι με ξεχωριστή σημασία για τους οπαδούς μας. Δεν θα είναι πάντως καθοριστικό το ματς καθώς μετά από το αυριανό υπάρχουν άλλα δέκα παιχνίδια".
Για το τι περιμένει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Λουίς Ενρίκε δήλωσε: "Περιμένω ό,τι και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Θα έχουν δυο παίκτες που θα μας πιέζουν και οι υπόλοιποι θα περιμένουν πίσω τους. Θα έχουν παίκτες που θα περιμένουν να μας χτυπήσουν στην αντεπίθεση, θα προσπαθήσουν να σκοράρουν από στημένες φάσεις και ομαδικές κινήσεις".
Ο Λουίς Ενρίκε ρωτήθηκε κατά πόσο είναι πιθανό ένα 5-0 της Μπαρτσελόνα, όπως το 2010, λόγω της αγωνιστικής κατάστασης των δυο ομάδων. Η απάντηση του Ισπανού τεχνικού: "Δεν έχω ακούσει κανέναν στα αποδυτήρια να το αναφέρει και δεν είναι αυτό το μήνυμα που θέλω να στείλω. Δεν είναι ηλίθιοι οι παίκτες. Είναι καλό να έχουμε αυτοπεποίθηση, αλλά δεν πρέπει να πέσουμε στη παγίδα της υπεραισιοδοξίας ή να πιστεύουμε ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο. Είναι σίγουρο ότι θα υποφέρουμε στο ματς".

Keywords
Τυχαία Θέματα