«Λόγω αυτοματισμών νίκησε ο ΠΑΟΚ»

12:52 27/8/2012 - Πηγή: AEK365

Ευχαριστημένος από την απόδοση του Πανθρακικού στην Τούμπα έμεινε ο Σάββας Παντελίδης, ωστόσο ο ΠΑΟΚ με τους αυτοματισμούς του, κατάφερε να πάρει τη νίκη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παντελίδη:

Για την εικόνα του Πανθρακικού στο χθεσινό παιχνίδι: «Είχαμε αρκετά καλή εικόνα, αλλά πόσο πολύ μπορεί να μετράει αυτό; Πρέπει να συνδυαστεί με αποτέλεσμα. Με ικανοποίησε η εικόνα, γιατί περίμενα ότι δε θα είμαστε έτοιμοι. Σε αντίθεση

με τον ΠΑΟΚ που έχει παίξει τρία παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ και αυτό φάνηκε. Με αυτοματισμό μπήκε το γκολ. Δεν ήταν τυχαίο αυτό, το έχει ξανακάνει και σε άλλα παιχνίδια».

Για το σχεδιασμό του πριν το παιχνίδι: «Ποντάραμε στο να πιέσουμε τους δύο αμυντικούς χαφ του ΠΑΟΚ, αφού το 80% των επιθέσεων του περνάει από αυτούς. Για αυτό επιλέξαμε να έχουμε δύο επιθετικούς μέσους πιο ψηλά και νομίζω το καταφέραμε σε κάποιο βαθμό. Αναγκάστηκε ο ΠΑΟΚ να κυκλοφορήσει τη μπάλα με άλλους παίκτες. Βέβαια στο γκολ δεν το καταφέραμε αφού ξεκίνησε από μπαλιά του Κάτσε. Προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε τον ΠΑΟΚ να ξεκινάει το παιχνίδι από την άμυνα του. Του αρέσει το πάσινγκ γκέιμ να έχει τη μπάλα στα πόδια του και νομίζω το κάναμε σε μεγάλο βαθμό».

Για το αν έπαιξαν ρόλο οι απουσίες Λίνο και Ετο: «Όταν ο αντίπαλος έχει μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής μπάλας, σίγουρα δύο παίκτες όπως ο Λίνο και ο Ετο που είναι πολύ πιο επιθετικοί, σου δημιουργούν προβλήματα. Από την άλλη όμως ένας κουρασμένος Λίνο, μπορεί να έδινε κενά στην άμυνα. Ο Σταφυλίδης όμως έχει μια διάθεση και μπορεί να γυρίσει πίσω και να καλύψει το χώρο».

Για τον φίλο του Γιώργο Δώνη: «Ξέρω ότι είναι πολύ απαιτητικός και δουλεύει κάτι ιδιαίτερο. Περίμενα ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα το αφομοιώσουν πιο δύσκολα. Είναι πολύ επιθετικός, αλλάζει πολλές πάσες. Πιστεύω ότι είναι σωστός ο δρόμος, δεν υπάρχουν οι μεταγραφές παικτών άλλων ετών, αλλά οι μικροί μπαίνουν στην ομάδα. Εχει υγεία ο ΠΑΟΚ και στο μέλλον θα πάει καλύτερα».

Για το αν πιστεύει στην πρόκριση του ΠΑΟΚ στη Βιέννη: «Ναι. Δε νομίζω ότι έχει κάτι καλύτερο αυτή η ομάδα. Δεν πειράζει που μπορεί να έχει απουσίες ο ΠΑΟΚ. Θα τα καταφέρουν οι υπόλοιποι».

Keywords
Τυχαία Θέματα