«Λίγος» ο Ατρόμητος

20:12 21/10/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 7η αγωνιστική

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης

Μόνο ο Λεβαδειακός έφυγε ικανοποιημένος από το Περιστέρι καθώς οι θεατές κοιμήθηκαν από το θέαμα και ο Ατρόμητος γκέλαρε πραγματοποιώντας μια αναιμική εμφάνιση.

Το πρώτο μέρος πέρασε με μια σχετικά ανούσια υπεροχή των γηπεδούχων που κατάφεραν να απειλήσουν μόνο στο 5' όταν ο Σουμπίνιο από ιδανική θέση πλάσαρε άουτ και στο 37' όταν ο Βραζιλιάνος εκτέλεσε φάουλ και Κασμερίδης έδιωξε με γροθιές.

Κακός ο ρυθμός και στην επανάληψη με τον Λεβαδειακό να χάνει την πρώτη ευκαιρία όταν στο 58' ο Γεωργίου δεν μπόρεσε από κοντά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ατρόμητος απάντησε επτά λεπτά μετά όταν ο Επστάιν γύρισε ωραία και έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ. Από εκεί και πέρα ο Λεβαδειακός αμύνθηκε σωστά και τελικά κράτησε το αποτέλεσμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Σκόνδρας, Σκόνδρας, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (85'Πίτου Γκαρσία), Σουμπίνιο, Επστάιν, Μπέλιτς (54'Καραμάνος), Κούτσι (73'Δημούτσος).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κασμερίδης, Μεντί, Γεωργίου, Χοσέμι, Μουλόπουλος, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Ακόστα (84'Μπουντόπουλος), Πόι, Ροτζέριο (68'Μαχαίρας), Βασιλείου (92'Ντε Μπρίτο).

Keywords
Τυχαία Θέματα