Λίγες ακόμη θέσεις στον Μαραθώνιο

18:12 13/9/2013 - Πηγή: AEK365

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες για την διεξαγωγή του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας αλλά και των λαϊκών δρόμων 5 και 10 χλμ. που θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.
Οργανωτική Επιτροπή, φορείς, κρατικοί και μη κυβερνητικοί καθώς και εκατοντάδες εθελοντές δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου και ο 31ος Κλασικός Μαραθώνιος να στεφτεί από απόλυτη επιτυχία όπως έγινε και με τους προηγούμενους.
Ανάλογη αναμένεται και η συμμετοχή

των δρομέων όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και απ όλο τον κόσμο που θέλουν να τρέξουν την αυθεντική διαδρομή όπως επίσης και να αγωνιστούν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας παίρνοντας μέρος στα 5 και 10 χλμ. Ήδη σε αυτές τις δυο αποστάσεις οι συμμετοχές έχουν «κλειδώσει» αφού τα αριθμητικά όρια που είχαν βάλει για λόγους ασφαλείας οι διοργανωτές συμπληρώθηκε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.
Τόσο όμως για τον Κλασικό Μαραθώνιο, όσο και για το δυναμικό βάδισμα, τις δυο αυτές μεγάλες προκλήσεις υπάρχουν ακόμη θέσεις για όσους αποφασίσουν την τελευταία στιγμή να τρέξουν τα 42.195μ.
Ήδη πάνω από 9.000 δρομείς έχουν δηλώσει συμμετοχή από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν τρία διαφορετικά πακέτα που μπορεί να επιλέξει κάθε δρομέας ενώ σημαντικές εκπτώσεις έχουν οι ομαδικές ( άνω των 10 ατόμων) εγγραφές.

Keywords
Τυχαία Θέματα