Λιάγιτς: Δεν είχα συμφωνήσει με Μίλαν

18:18 29/8/2013 - Πηγή: AEK365

Οι "τζιαλορόσι" έκαναν δικό τους τον 21χρονο Σέρβο για τέσσερα χρόνια, καταβάλλοντας στη Φιορεντίνα το ποσό των 11 εκατομμυρίων ευρώ, συν άλλα 4 με τη μορφή μπόνους, βάζοντας και ρήτρα 20 εκατομμυρίων ευρώ.
«Είχα εξαιρετικές σχέσεις με όλους μου τους συμπαίκτες και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κανέναν», ανέφερε αρχικά ο Λιάγιτς και συνέχισε: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι εφημερίδες έλεγαν ότι έχω πρόβλημα με τον Μάριο Γκόμεζ. Νοιαζόμουν για όλους. Πάντα είχα πολύ καλές σχέσεις με τους οπαδούς και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω γι' αυτά τα τέσσερα χρόνια. Είναι κρίμα που αποχωρώ

από την Φλωρεντία, γιατί μου αρέσει η πόλη και οι άνθρωποι της. Σας ευχαριστώ όλους».
Ο 21χρονος Λιάγιτς φερόταν ότι ήταν κοντά στη Μίλαν, όμως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του τόνισε ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν πραγματικότητα, τονίζοντας χαρακτηριστικά:
«Όσα λέγονταν ότι έχω υπογράψει προσύμφωνο με τη Μίλαν, είναι ψέμα. Δεν είχα υπογράψει τίποτα με κανέναν. Μίλησα μόνο με τη Φιορεντίνα, συζητώντας για την ανανέωση της συνεργασίας μας πριν από 2 μήνες. Δεν συμφωνήσαμε και κι αποφασίσαμε να βρούμε μία άλλη λύση».

Keywords
Τυχαία Θέματα